en çok sevdiğiniz şeyler

Mısır ekmeği.
Bu sabah,hastanenin kitap kantininde bir kitap gözüme çarptı,aynalıydı falan,ilginç geldi. Yazarını aradım,adamın adı: "Aykut Oğut". Bu adam,Türkiye'nin yaşam koçu olmak gibi bir iddiaya sahipmiş. Tipine baktım,aynı U.S.A.'da peydah olmuş parlak oğlanlara benziyordu. Aynı o oğlanlar gibi konuşuyordu. Aynı o oğlanlar gibi, "yaşam" pazarlayarak yaşıyordu. Tıpkı o oğlanlar gibi eli ensesinde pozlar falan vermişti. O oğlanlar gibi biraz artistti yani. Aynalı kitap kapağına baktım kitabın arkasında 29.90 yazıyordu. Oha dedim. E ama ithal malıydı ne de olsa,anlayışla karşılamak lazımdı. İthal ürün pahalı olurdu.

"Hayatta şansı kendimiz yaratırmışız. Önce istemek lazımmış. Biz pozitif olup gülersek hayat da bize gülermiş. Kader denen şey,bizim yazdığımız bir romanmış. Önce aynaya bakmak lazımmış. Başarı bir hedef olmadığında yakalanırmış. Başarı bir ödül değil bir hakmış. "

Evet,hiç duymadığımız cümleler bunlar. Ben çok şaşkınım kendi adıma. Bunlar nasıl orjinal laflar böyle ? Şimdiye kadar kimsenin akıl edememiş olması ne şaşırtıcı........

Kompres edilmiş bir ithalat ürünüydü kendisi. Konsantre yaşam koçuydu. Koçumdu. Koç maşallah koçtu. Gözümü yarınlara diktim, uzak ufuklara yelken açtım. Kitabı yanımda götürüyordum ki, tezgahtar kadın pis pis bakınca vazgeçtim. Hırsız mıydım ben,elin alemin yaşam koçu gibi.
plak, kitap kokusu, kedi, bitter çikolata, jazz, kahve, deri ceket, papyon... ha bi de aşırıbeyaz tenli insanlara bayılırım öyle böyle değil :)
TTnet'e bir şeyler oldu. İki gündür, internet bağlatım 10 kat daha hızlı. Neden ve nasıl oldu,bilmiyorum. Elbette her iyi şey gibi bunun da altından bir çapanoğlu çıkacak. Beklemedeyim. Kesin giydirecekler bu ay bana. Ama bakalım nerden ?
Nevşin Mengü'yü çok seviyorum.

Öyle bir konuğu aşağılamalar,adam azarlamalar,sanki silahla tehdit edilerek o işi yapıyormuş gibi gözükmeler,akşamdan kalmışlık yapmalar..................

Acayip bir lezzet katıyor.

Bir elinde kamçısı eksik.

O derece.

Tamam la,

Gidiyorum,pisapıksam no'lmuş,benim de duygularım var :(
teğet geçen, yan çizen,az seven çok sevişen,yel değirmenlerine anlam katarken saçmalayan,saçı uzunken kısaymış gibi yapan,aşkı yücelten ama hep tabutuna çivi çakan,camdan sarkan arap kızı olduğunu sanan,gülmeyi bir bok sanan,ağlamayı hep kişilere yoran,kısa etek giyerken bacaklarına vuran güneş ışığının güneş ve tüy dökücü kremlerden olduğunu sanan,sigarayı jean seberg gibi tutan,sylvia plath gibi intahar kokan,arkadaşlarıyla kıdemli bir albayken erkeğinin koynunda acemi asker taklidi yapan,iki kere teğet geçen,hiç uğramayan ama hep giden.

hepsi belkide tam tersi evet.

Kadınlar...
Karı kıza sarkacam diye, selektör yakıp emniyet şeridine dalan yavşakları çok sevmeye başladım. Bugün birini yakından tanıdım mesela saatlerce sevmek,mıncıklamak istedim onu. Öyle tatlıydı ki yanakları. Ama biraz samimi olunca utanıyor,keratalar. Uzun saçlıysanız arkadan kadın sanıp iş atanları ayrı bir pembemsi oluyor. Kadın görünce çoğu delleniyor,yerlerinde duramıyorlar. Bayramlık çocuklar gibi oluyorlar. Kıpır kıpır.

Çok sevimli çocuklar bunlar.

Eskiden küfrederdim saatlerce falan ama artık onları seviyorum.

"Benim de krikom var lan. "

Ha ha ha..... bu da o yavşakların arasında sık kullanılan bir vecize.

"Ben de insanım" gibi bir anlamı var.

Yanlış anlaşılmasın. Ben kriko kullanmam zaten. Levye zihniyetindenim. Half Life çağında büyüdük biz.
çevrilen şeyleri seviyorum, film özetlerini çevirmeyi seviyorum, çevrilmesini seviyorum, dönen şeyleri seviyorum. küçükken günlerce çamaşır makinesini izlemeyi seviyodum.

http://www.youtube.com/watch?v=GRs9uI11g6s
Yemek yemeyi çok seviyorum. askldafasf

Ay bi de kediler.
Kadıköy İtalyan korku filmleri kediler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER