Parmaklarımı kıtlatmayı çok severim, çok ilginç bir meziyet 15 ve fazla kıtlatabiliyorum bir kerede. Neredeyse her el eklemlerimi. Çok güzel kireçlenecek ya da yalama olacak :)
Birde başka sevdiğim bir nokta. Elimdeki tırnakları bildiğin soyarım, ayıklarım. Görenler ne düzgün tırnakların var çok güzel kesmişsin derler. Soyduğumu söylediğim anda inanamazlar ve bir ayıpsama hakim olur. Ne yani yemiyorum ki tırnağımı veya kemirmiyorum, diğer tırnaklarımı kullanarak soyuyorum. Hijjen dersen elimi her mutfağa, lavaboya gittiğimde yıkarım, ıslak mendil depomda var. Tertemiz oh :)
Diğerleri
Sudoku
Pro Evolution Soccer 11
Macar folku
Baget çevirmek
Anasayfada F5'ten ziyade sağ tık yenile çalışmaları..
Babamla aynı masaya oturup Texas Hol'Em ya da Sit in Go yapmak
Patlatırken içine bir tutam da kırmızı biber atınca kırmızı pörtlek,patlak mısır oluyor. Ben şişkoyken bunu şekerleyip yerdim :D Pudra şekeri atınca da güzel olur haaa,yağlı yağlı,ohhhh şifa :P
Pörtlek mısırın iyi patlamışı insanın 10 parmağını da yağ eder,bi de bunun üstüne erimiş tereyağ buharı püskürtüyolar,ahhhh,ahhhh,seni gidi tüketim toplumu seni. Yeyin beyler yeyin :P
Ben bi denemiştim ondan fena deil ama yeni patlamış sıcacık mısırın yerini tutmaz o lady_lazarus :)
Kuzu alüminyum tencerem yok malesef :( eskiden evde vardı bundan bi tane,hakkaten en iyi bunlar patlatıyo.Çelik tencere aynı tadı vermiyo da işte idare etmeye çalışıyorum.halbuse şu sinemaların önünde satılan makineden olsa bende her gün patlatırdım.film izlerken yanında kolayla süper olurdu,ohh miss:) hayali bile güzel:P
mısır patlağıııııı.çok severim ama yağlı ve tuzlu olanını.sinemalarda satılanların yağ ve tuz oranı gayet tadında oluyor.ahh ah yağlı ve tuzlu mısır patlatan bi makine bulursam hemen alıcam.hep tatsız tuzsuz patlatıyo satılan makineler :(
Bazı zamanlar tek başına bazı zamanlar ise (genel olarak korku filmi sefası diyebileceğimiz zamanlar o.O) kalabalıkça film izlemek.
Film-dizi izlerken karakter yapısıyla ilgili yorum yapmak ( özellikle saçma bir olaya adım atıldığı zaman -çoğunlukla korku filmlerinde- ya da sevilen karakterin başına her an bir şey gelebilme ihtimali olduğunda )