Belirsiz Gece Suare No: 84 - Su da Yanar

yangın tabikatı yaptık yağmur :) seni birkaç gün göremeyince acaba.... diye endişelendik. neyseki yanlış alarmmış :)
Merhabalar noldu yahu ben ne kaçırdım?
haklısınız arkadaşlar. benim de başıma geldi böyle bir olay hakarete kadar vardı ama tınlamadım umursamadım. böyle insanlar hep var ve var olmaya devam edecek o yüzden sıkıntıya gerek yok :) filmi izliyor ama görmüyorlar. aynı fotoğraf ve resimden anlamayan ve atıp tutanlar gibi bakıyorlar ama görmüyorlar. o yüzden boş vermek en iyisi :)
essam her seferinde gerekecen cevabı veriyor zaten :) şimdi bazı insanlar Kubrick'in reenkarnasyonu olunca tabii sinemadan aşırı ve muhteşem şekilde anladıkları için bir filmi beğenmek, sevmek vesaire gibi öznel durumlarda bile saldırıya geçiyor, bir izleyici iyi bir filmi de beğenmez beğenmez, kötüyü de beğenebilir, kime ne...
yine ne oldu yahu. bi olay varsa ben kaçırdım. yağmur'a mı satatştı ezikler? gerçekten bu tipleri takmayın arkadaşlar bana da mesajla saldıran zavallılar var ve hiççç tınlamıyorum. asıl bunları kafaya takarsak istediklerine ulaşırlar. biz inadına burda daha çok olmalıyız. inşallah bu tiplerle alakası yoktur yağmur'un durumunun.
hangi film olduğu önemli değil susarım. önemli olan bu tip malları takmamak. bu mallar insanlara laf sokup kendini tatmin çabası içine girerler her zaman, sebebi falan bilinmez, bilinmesinede gerek yoktur. hayatları boyunca ezik kaldıkları için bu tip yollarla rahatlarlar. o olaydan sonra katılımını göremedim ben. belkide başka sebep vardır bilmiyorum.
hangi filmde kapışmışlar essamım?
bak hala konuşuyor ya, hala kendi çektiği işkenceyi millette çeksin istiyor :)) bu kadarmı hırs yaptın yaaa :) tamaaaamm izleyeceğiz yahu :P seni kıracağıma kafamı kırarım susarım :)

hakikaten yağmur nerde?

eğerki o malum dingilleri takıyorsa, o amipleri ciddiye alıyorsa hiç yakıştıramam kendisine. bu tip gerzekler ile ancak yüz yüze tartışmak lazım, ki finalde ağzını burnunu dümdüz edebilesin. yorumları okudum. sen sadece filmle ilgili sıkıntını dile getirmişsin. yıllardır hep karşılaştığımız ve bundan sonrada hep karşılacağımız, bir bk bildiğini sanan ama aslında bir bk bilmeyen odun sürüsü, saman beyinli ( bunlar beni açmadı ama siz anladınız beni ) tam oluşamamış organizmalar filmleri bırakıp, filmleri beğenen veya beğenmeyen insanlara saldırırlar. çünkü başka bir bk bildikleri yok. ee sen tutup bunları takıyorsan varya sanada söverim ha:)
size kötü film lazım demek ki,bak sayfalarca konuşmuşsunuz ne güzel :)

ben hala ısrarla izlenmesini tavsiye ediyorum,türk sinemasının bu tarzı için bir milat sonuçta!! yağmur nerede yaaaa,o da film hakkında bir iki kelam etmeli bence...
hahaha süper :D
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL