Belirsiz Gece Suare No: 84 - Su da Yanar

Ben iki kat acı çektim :'( ama suç filme oy verenlerde :/ bende size uydum suarede iki film çıkmasın diye :(
ahahaha cok guldum Essam :)

acımı paylastıgın icinde tesekkur ederim gercekten hala acı çekiorum oturdugum yerden bir yönetmen bize bunu nasıl yapabilir diye :) ve tabiki cemal :)
a aaaaa gördünüz mü a dostlar,filmi izlememesine rağmen nasıl da bana saydırmış :) bir kere sinema sever dediğin her tür filmi izlemeli bence;tamam mükemmel bir film değil ama öyle izlenmeyecek kadar da kötü değildi yani. sadece biraz kafa patlatmak lazım filmin akışına yetişebilmek için :D

ayrıca bana recep ivedikçi diyen arkadaş,recep kadar başına pamuk düşsün (susar yüreğim gene de el vermedi ) :D
dip not: olan oğuzhan, tomanas ve nadidoşa olmuş:) zavallı şanssız dostlarım, acınızı derinden paylaşıyorum, her daim yanınızdayım.

2. dip not: susarın suçu susarın :) hep o suçlu :)
hee birde utanmadan takdir etmiş filmi :)) neymiş dönemine göre güzel filmmiş :) caaanım filmlere 2 satır yazıp geçiştirir ama nedense bu filme ansiklopedi yazmış:) kesin gizli hayranlığı vardır.. seni gidi recep ivedikçiii seniiii :)

neyse bana çemkirmeden ben kaçam :) dikkat edin kendinize:) susar bana çok saldırırsa can dostlarım beni korur:))
essam sen de olmasan :)) zirvede bıraktım dostum, nasılsa artık önersem bile seçilmez, ayrıca ben izlemedim filmi :))
:D

sadece metinime yüklenmeyelim :) susarımda en az onun kadar suçludur:) filmi ilk izleyen oydu ama uyarıda bulunmadı. ''ben yandım herkeşlerde yanabilir'' demek suretiyle yılların dostluğunu hiçe sayıp izleyen arkadaşlarımızın kanına girdi :)) neyseki ben izlememişimde dilimden kurtuldu:) yoksa neler neler derdim ben ona:))
Metin sen bir daha film önerme canım. hadi biraz dışarda oyna. suare tarihine altın harflerle yazdım adını. zirvede bırak bence :)

haftaya cemal önersin, o bu işlerden daha iyi anlıyor :)
Film için çok yorum yapmak istemiyorum. Çünkü hiç iyi şeyler söyleyemiycem. Uzun zamandır izlediğim en anlamsız, bayağı, sıkıcı, gergin filmdi. İzlemek tam bir işkence oldu benim için. 3-4 bölümde surekli durdurarak izlemek zorunda kaldım. Utanmasam karantinaya alıcam o derece. Hiçte şimdiye kadar böyle bi yorum yapmamıştım suare filmleri için. Bi acayip oldum :)
Kim önerdi bunu ya :D
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL