Belirsiz Gece Suare - 28. Hafta: Ne le dis à personne

Sorun değil o kadar ya :) ayrıca salladım gitti artık, çok deştikçe sorun çoğalıyor :) teşekkür ederim ama cevaplar için :)
ben unuttum bu başlığı okg kusura bakma, ne demek ayrıca.

3te hala sıkıntı var. ama resimlerin yeniden gündeme gelmesi olayları anlaşılır kılıyor.

nice güzel filmlere:]
teşekkür ederim öncelikle cevaplar için :):)

1) resimler medyaya mı sızıyor ya? ben resimlerin kaybolduğunu sanıyordum. Orası öyleyse çorap söküğü gibi anladım şimdi :)

3)Park dediğim kızın u2 kullanıcı adıyla isim verdiği park :) Bizim adam normalde kayıptı ve kimse nerede olduğunu bilmiyordu fakat baba neuville'in adamları onu çok rahat bir şekilde buluyor.
filme haksızlık yapmayalım ahali:] okg elimden geldiğince cevaplayacağım, böyle filmlerde en önemli olaylar hafızamdan siliniyorç

1) kadının(sahte kurbanın) resimleri medyaya anca 8 yıl sonra sızıyor ve tekrar gündeme geldiğinden olaylar gelişmeye anca başlıyor, 4 ya da 5 yıl sonra olsa da bi şey fark etmeyecekti souçta, illede neden sekiz diyorsan bahçeliye bağlıyacağım:]

2) ortaya resimler çıkınca adamın da adı geçiyor, böylece kocasının hayatta olduğunu öğreniyor ve hemen biletleri alıyor. anlıyor ki babası yalan söylemiş ama kocam olmadan asla diyor ve kocasının onu bırakmayacağını biliyor. (bunları hep altyazıdan alıyorum yani filmde bunların sebeplerini söylüyor kayınpeder-damat diyalogunda.) nden uçağa binmekten vazgeçti kısmından sonrası içinse bence ilk baktı bu iş olmayacak gidecekti, planladığı gibi kocasıyla değil ama, arkadaşını ölü görünce madem olay bu boyuta geldi ben de kalıp gerekirse ölürüm diye düşündü. neden iletişime geçmedi kısmını bilemiyorum orada sanki bi kopukluk var, olaylar aniden gelişiyor ama onları öldürmek isteyen adamın tutuklanma haberini duyunca, ki önemli bi olay haberlere çıkıyordur, hemen soluğu aşıklar parkında almaları da muhtemel.

3) adam dediğin başrolse ve baştaki saldırıdan sonrsını kastediyorsan onların orda olduğunu bilen tanıdıklar haber alamayınca polise haber vermiş olabilirler. eğer sapık adamı diyorsan kızın babası söylemiş olabilir, sonuçta ortaya çıkacak diye.

4) belki oğlunun oraya gideceğini biliyordu, olmadı onun son zamanlarda oğluyla uğraştığını bildiğinden o olduğunu anlamıştı. iki baba neden işbirliği yapıyor ben de anlamdım, ikisinin de kaybı oldu ödeştik mantığı çok ters. fotolar basına çıkınca dava canlanınca ölmediğini anlıyor herhalde. boş atıyor dolu tutuyor da olabilirler.

işte böyle, biraz uzun oldu ama elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. hala aklına yatmayan yerler olabilir tabii:]
bi sus içelim hep beraber ne dersin bi parça dinleyelim sezen'den birşey kalmazzzzzzzzzzzz:)

http://www.youtube.com/watch?v=aBG_Ja85ZKA
Yahu ters köşe olmadım işte ben filmde :):) sadece cevapsız sorular kaldı kafamda. 'bir sahnede silah varsa patlar' gibi bir söz var, o yüzden bunu bilen herkes neler olacağını çok rahat çözer :)
okg filmde cevabını bilemediğimiz soruları sıralamışın bunları cevaplayınca,ters köşe kalmaz ki zanımca :P:P

takıştımmmmmmmmmmmmmmmmmm çünkü izleyeli yıllar oldu yıllaaaaaaaaaaaaaaarrrrr :)

http://www.youtube.com/watch?v=Gbb6_NUU_Nw
okg kendi adima sorularinin cevaplarini hiç bilmiyorum dediğim gibi hiç hatırlamıyorum ama bu yüzden 7 vermişim demek ki :) senaryoda boşluklar varmış.bir de eğer çok beğendim film olsaydı hiç bir zaman unutmazdım :)
Karışık olmaya çalışmış ama filmde açık sorular bırakmaktan başka bir işe yaramamış(ya da ben mi anlamadım:D). Ben pek beğenmedim şahsen filmi. Sürekli bir aksiyon bir şaşırtmaca yapmaya çalışmışlar, çok yapay geldi. Açıklayın bakalım bunları :):)

not: ayrıca metin dostum sağolasın düşüncen için :)

---spoiler---

1)neden 8 yıl sonra?

2)uçak biletini kim ayırdı? hadi kadın ayırdı diyelim adamın adına niye ayırıyor?Ölmediğini nereden öğrendi de ülkeye geri döndü? kadın neden uçağa binmekten vazgeçti? sırf arkadaşını öldürdüğünü sandığı için mi? madem öyle niye adamla iletişime geçmedi yine?

3)parkta adamı nasıl buldular?

4)adam oğlunu Margot'nun öldürdüğünü nereden biliyordu? madem biliyordu babasıyla niye iş birliği yapıyordu? kızın ölmediğini nereden biliyordu?

---spoiler---
bi ara kafam karışmadı değil kim kimi dövmüş kimle ilişkisi varmış diyerekte. ama bu soru işaretleri finale kadar beni diri tuttu açıkçası.ve sonunda herşey aydınlandı.ben beğendim filmi özellikle finalini.iyi bir suare seçimi olmuş.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL