Belirsiz Gece Suare - 28. Hafta: Ne le dis à personne

François Cluzet(Intouchables!! ))) ile başlamak istiyorum burda filmin bütün yükünü sırtlanmış performansıyla filmi alıp götürmüştü.filmde ne zaman ne olacağı çok belirsiz o kadar fazla sıçrayışlar var ki bazen kopuşlar bile yaşayabiliyosunuz.....

süpriz+gerilim+aksiyon+gizem+merak+zihinselkurgusalbelirsizlik+tersköşe=

kimseye söyleme..

ben yapımı ortanın bir tık yukarısında buldum.müzikleri ne ilginç ki ingilizce fransızca dururken ben şaşırdım tabii sonra misyon dedim.:)Neuville

not:Neuville için tek kurşun olmadı..
filmi çok uzun zaman önce izlemişdim.neredeyse hiç hatırlamıyorum ama kafamda bazı kareler var.imdb`de 7 vermişim.bu da demek oluyor ki beğenmişim :)
Kimseye Söyleme -Ne le dis a personne



Alex çocukluk aşkı eşinin sekiz yıl önce vahşice öldürülmesinden sonra bir türlü kendisini toparlayamaz. Katil işlemiş olduğu bütün cinayetleri itiraf etmesine rağmen Margotyu öldürdüğünü hep inkar etmiştir. Margotnun cesedi üzerinde yapılan bütün araştırmalar ise katilin aynı kişi olduğunu göstermektedir.

Yıllar sonra Margotnun cesedinin bulunduğu yerin yakınında aynı şekilde öldürülmüş iki cesedin daha bulunması soruşturmayı tekrar başlatacaktır.

Bu arada Alex kimden geldiği belli olmayan bir e-mail alır. Maildeki linke tıklayınca karısının kalabalık çekilmiş bir videosunu görür. Üstelik görüntü Margotnun sekiz yıl önceki değil şimdiki halidir. Esrarengiz e-mailler ve tekrar açılan soruşturma ile nefes kesen bir kovalamaca başlayacaktır.

Margot hayatta mı? Eğer hayattaysa niçin kimseye söyleme demişti?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL