En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Her yazısının sonuna gülücük koyan şapşallardan nefret ediyorum. Şu siteyi açıp da zaman makinasına baktıgımda, sonunda gülücük olan başlıklar görünce de içimde bir insan sikme isteği kabarıyor. Laf anlatmaya çalışsam, mesela desem ki: "çok salak görünüyorsun, şimdi sen kendi kendine sempatik görünme çabası içerisindesin. Ya da feci "seviyeli" götlerin arasında yapay cümlelerle (kim öğretti sana bunları? Geçmişte birileri yaptı da bunlar ne zaman normlar haline geldi? Sikeyim prensiplerinizi, kariyer hedeflerinizi, hatta ayak taraklarınızı.) varolasın var. Ya da sen zaten yapaysın ve günlük hayatında da buna benzer şeyler yapmaktasın, ne bileyim işyerinde aynı insana ne zaman görsen "Merhaba :)" demektesin, evet yüzünde de işte böyle bir gülücük -sivilizasyon bunu gerektirir ya- ve sigara içerken gördüğünde bile "Afiyet olsun!" dersin bu sefer gülücüksüz ama içten bakışlarla... Ya da sürekli laf soktuğunu sanıp kendi götünü parmaklıyorsundur, e tabi götün folloş oldu çoktan, parmakla, ulusun manitu! Sana şimdi laf da anlatılmaz çünkü kafan çalışmıyor. Ha sana laf anlatmışım ha deveye hendek atlatmışım. Gerçi sana bir şeyler anlatasım da yok. Ha bir de bana cevap verirsin sen şimdi "Sen ne kadar küfürlü konuşuyorsun. Böyle konuştugunda kendini asi mi zannediyorsun? Hiçbir kadına yakışmaz böyle konuşmak vs..." Başka şeyler de söylersin de hayalgücümün uykuya ihtiyacı var. Cümlelerini kurabiliyorum. Sana arada cevap da veririm ben: "Yok be anam, sadece ağzım bozuk, ne felsefe yükledin cümlelere, ne sosyolojik tespitlerde bulundun. Yok valla sadece ağzım bozuk." Sen de gece yatmadan önce bana "koyduğun" lafı düşünür, biraz da gülümsersin. Samimiyim, o sanal hayatındaki gülücüklerden daha da içten olur, böyle gülümsediğinde senden nefret etmiyorum. Saf şeyler güzel, intikam, kin, acı... bile olsa. Tabi sen gene de saf duygularının sonuna iki nokta koyma, onun doğrusu üç noktadır.

Yaa ya, işte böyle, farklı kulvarlarda fakat aynı yönlere koşan güruh böyle bir şey. Farklı bir ":)" algılarsam yazarım. Bazıları güzel gülümsemekte, seviiyorum seni nefretinden gizli gizli gülümseyen veya gece uyurken yaptığı pislikten haz alıp sırıtan, seni gercekten seviyorum.
sümüklü bamya'dan
bazen virgül ve nokta yerine aq, amk, a.k, gibi küfürleri kullanıyorum. ve bundan nefret ediyorum a. laannnn!!
çalışmak zorunda olmaktan-iş arkadaşlarımdan- işe geldiğimde ilk günaydın diyen şahsiyetten-doğumgünlerimden-içimde ki ülkeyi terk etme isteğinden
Kendinden nefret ediyorum,yer-yer.

Bazen dalıyorum göğsüne;

Ciğerlerimde sen,

Damarlarımdan geçip beynime giriyorsun,

Midem kasılıyor,

Ekşi ekşi, ağzıma geliyorsun.

Sponsored by Ekşi sözlük :()

Kendimi şair sanan filimadamlarından nefret ediyorum :))))
zizek :) :) "dünyadan nefret ediyorum" diyor ve ben de katılıyorum :) :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=133106273385154
i. meilh gökçek... unutulmaması gerekenlerden
Paladin'lerden nefret ediyorum.

Paladin varsa aranızda affetsin.

Ama ne kadar ezik,büzük varsa Paladin oluyor.

Hele bunlarla, ortak bir party açmak.....

Aman Aman,eksik kalsınlar.

Her işleri,kutsal bir görev bu paladinlerin.

Hele bir de şampiyon falan oldularsa....

Allah muhafaza.

Bi de bunlarda, prenses kurtarma fantazisi var.

Ne anlıyorlar,ciyak ciyak öten bi kızı kurtarmaktan ?

Ne esprisi var ki bunun ?

Seviyesine bakmadan Andonisus'un ruh orağının üstüne , "kutsal ışığın muhafızıyım,iblis,hak ettiğin yere;karanlığa dön" diye haykıra haykıra koşabilecek kadar mal tipler nedense hep "paladin" oluyor.

Ne oluyoz kardeşim,gerçek yaşamda nedir seni bu kadar ezen şey ?

Oyun lan bu.

Daha fazlası değil.

Allah akıl fikir versin.
Fenerbahçe, Michael Cera, Christoher Mintz-Plasse, Judd Apatow ve yandaşları, Almanya A Milli Futbol Takımı, rüya görmek, Rapidshare, dünyadaki en pahalı internet, ülkücüler, apaçiler
İki yorumumu okuyup, bana türlü anlamlar yükleyen insanlardan midem bulanmaya başladı. Kimi Atatürk düşmanı ilan ediyor, kimi Cihad meraklısı, kimi Allahsız, kimi pis Komünist, kimi Faşist, kimi Liboş.

Kardeşim manyak mısınız siz ? Beni bu kadar çok merak ediyorsan, özel mesaj diye bir icat var. Ara sor. Neyim, ne değilim anlatayım. Fil tarif eden körler gibi, tuttuğunuz yerim elinizde kalıyor. Bu nasıl bir mantıktır, hem gerici bir Faşist hem Allahsız bir Komünist nasıl olunur ? Özel mesajdan taciz etmeler, kötüleme mafyasını çağırmalar falan,fişmekan ??? Ne oluyoruz ?

Gerizekalılar için ayrıntılı açıklamalar :

1-) Atatürk düşmanı değilim, hatta kimsenin düşmanı değilim. Sizin gibi mallara bile düşman değilim. İnanmazsınız belki. İnanmayın.

2-) Soroz'la bir münasebetim yok. Kendisini çok iyi tanımam,tanıdığım kadarından da haz etmem. Ama o beni tanısa eminim çok severdi.

3-) Yakın zamanda Rusya'ya kaçmak gibi bir planım da yok. Senin gibi mallar orda beni rahat bırakacaksa belki düşünürüm ama.

4-) Allahsız değilim. Ama sen Allah'lıysan Allah'ın ciddi problemleri var imiş.

5-) Komünist değilim,ben de herkes gibi sosyal demokratım.

6-) Faşist de değilim. İngilizce konuşulmayan bir ülkede, kim okusun diye İngilizce yazıyorsun,merak etmek; Faşistlik değildir. Bildiğimiz özengilerden birisin işte. Bunu kabullenemiyorsan,bana küfretmen hiçbir şeyi çözmez. Yoksa,bana ne,nece istiyorsan yaz. Çok şeyimde değil.

7-) Evet,biraz megolamani var. Ama sende yok mu,bence sende daha fazlası var. Lafının üstüne laf görmeye tahammül edemediğine göre.

8-) Sitede sürekli mesaj yazmam benim ezik olduğum anlamına gelmez. İkide bir, hacı senin başka işin yok mu, başlıklı muhabbetleriniz sinirimi bozuyor.

9-) Saçma tartışmalara girmek istememem, korkak olduğum anlamına da gelmiyor. Herhangi bir insandan daha fazla korkak değilim.

10-) Laf sokmak için çok çabalayan tiplerle de problemim var. Peki,bir hatamı gördüysen söyle de,bunu herkesin içinde yapmanın sebebi olsa olsa çıkıntılıktandır. Ne kadar akıllı olduğunu göstermek istiyorsan, IQ testinin sonuçlarını profiline yapıştır.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL