En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Taşınmaktan çok çok çok nefret ediyorum!
başkalarının hataları, zayıflıkları veyahut kusurları üzerinden ego tatmini yapmaya çalışan ezik kimseler şu sıralarki hedefim. hepsini bir kamyona doldurup toplama kamplarına götürüp sıvı sabun imalatına girme isteğiyle dolup taşıyor bünyem.

mesela nedir?

eleman repeat olmuş(sınıf tekrarı demek, televizyonunu yeni açanlar için - tanrım ne kadar kültürlüyüm!), bense bir dersten kalmışım. durumu benden feci yani esasen. mevzu açılıyor, durumunu söylediğinde "sıkma canını ortalamayı düzeltirsin yaz okulunda, sene kaybın olmaz" tadında bir tepki veriyorum. ben söylediğimde ise "oo abi sıçmışsın, yan basmışsın" vs. lan olm, bu ne!? sana mı kalmış benim sıçtığım bokun hesabı? bi de utanmadan üstüne "üzülme düzeltirsin" demez mi? e abi eyvallah, sen gel moralimi alt üst et ondan sonra "sıkma canını". git uygun bi yerde öl bi zahmet ya!

veyahut, yeni bir ....... (telefon, mp3 vs.boşluğu siz doldurun) almışımdır, arkadaş kaça aldığımı sorar. söylediğimde ilk tepki: "oo seni kazıklamışlar, bizim orda/..........'de(gene boşluğu kafanıza göre doldurun - çoğunlukla avm'lerde indirim kampanyası uygulamakta olan bir mekan adıdır) şu kadara satıyolar onu". e abicim tamam iyi güzel de, bu saatten sonra bunu bana söylemenin o kırılgan batasıca egonu tatmin etmekten başka neyime derman olacağını da bi belirtiversen?

nefret ediyorum bu gibi insanlardan, evet. bi de akabinde zeytinyağı gibi üste çıkma çabası, yok efendim "ben senin iyiliğine diyorum" şeklinde kıvırma girişimleri..

bi gün birini çok pis dövecem ama hadi bakalım.
hayvanlarla uğraşanlardan,

yüksek sesli hangi tür olursa olsun farketmez müzik dinleyen komşulardan,

yolun ortasında kına düğün vs yapanlardan (tanrım Ankara'da çok var bunlardan)

önce inenleri beklemeden, binenlerden
Sophie Ellis Bextor'a yıllarını vermiş bir insan olarak, hayatında bir kere, o da Efes konserinde görüp birden Sophie hayranı kesilen, Sophie'yi sahiplenmeye kalkan, babasının malıymış gibi ondan bahseden insanlardan nefret ediyorum.

Aslanım ben o kadınla lise yıllarımdan bu yana süren platonik bir ilişki içindeyim. Daha dün, Sophie Ellis Bextor deyince, o ne lan, araba modeli mi, puhah hhah ahhaah diye anıra anıra gülen sen, bugün kalkmış hayranıyım o ablanın falan filan diyorsun. Ayıptır diyorum.

Hayran olmak kolay bir iş değil. Senden haberi bile olmayan birine karşı köpekleşme ihtiyacı hissetmek ise akıl sağlığı yerinde bir insanın yapacağı iş değildir. Evet,akıl sağlığım bozuk.

Bas git,pis herif.
İşte bir kadın isterse anadan üryan dolaşşsın değil tecavüz, sözle taciz bile edilemeyeceğini/ edilmemesi gerektiğini anlamayan zihniyetten nefret ediyorum.
bomboş bir günümde hiçbir işimi yetiştirememekten nefret ediyorum.
Güzel insanlardan nefret ediyorum. Evrenin sahibiymiş gibi dolaşmalarından, iki kelam ettin mi kendilerini tanrı-tanrıça sanmalarından, bedenlerinin arkasına gizlenip her işe güzelliklerini koşmalarından, başka insanları potansiyel uşak olarak görmelerinden, işleri olmayınca küfür yemiş gibi garip garip bakmalarından.........

O an, çok "kaba" oluyorsunuz. Neden,çünkü işlerini yapmadınız. Kölen miyim ben ? Sen kimsin ? Eeee ne olmuş güzelsen ? Ne olmuş tablo gibiysen ? Ne olmuş, insandan çok elfe benziyorsan ? Ne olmuş yani ? Orta dünya mı bura ? Ben orc muyum,troll muyüm ? Gandalf mı var karşında ? Ne yapayım,büyü mü yapayım ? Olmuyor işte,ne yapmamı bekliyorsun ?
kckcplszlr'e sonuna kadar katılarak ekliyorum ki; sokakta yürürken herhangi bir adam(!)la göz göze geldiğinizde bile sizin onu beğendiğinizi sanmasından nefret ediyorum. bundan dolayı yürürken kimsenin yüzüne bakmıyorum, özellikle erkeklerle göz göze gelmemeye çalışıyorum, görmezden geliyorum ve bu kendini beğenmişliklerinden ötürü onları nefffretle kınıyorum! ya insan önce bi aynaya bakar, ben senin Quasimado suratınla göz göze geldiysem öylece alelade yürürken, sen kendini neden best model of the world sanıyorsun a be salak herif! ''işte bunu seviyorum'' diyen mekdanıldsa inat işte bunlardan nefret ediyorum!
Sakin ol şampiyon.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL