Belirsiz Gece Suare No: 73 - Robin Williams: One Hour Photo

!!!!!Spoiler var!!!!!

Filmi çok beğendim. Robin Williams her zamanki gibi müthişti.

Film ben de yarı pro fotoğraf makinemi alıp dağ bayır dolaşıp, insanların arasına karışıp yüzlerce binlerce fotoğraf çekme hissi uyandırdı.

Fotoğraflar hayatımızın bir parçasıdır. İlerleyen teknoloji sayesinde neredeyse her anımızı şipşaklıyoruz. Güzel anıları hafızalarımızla birlikte pclerimize fotoğraf albümlerimize depoluyor, yaşadığımız anları ölümsüzleştiriyoruz. Bu arada siyah-beyaz fotoğraflar candır. :)

Film yavaş ilerlemesine rağmen izlerken sıkılmadım. Sy'a çok üzüldüm aynı küçük Jake gibi. Geçmişte yaşamış olduğu olayların Sy da yarattığı etkiler. Bir ailesinin olmamasından dolayı 9 yıldır aynı ailenin fotoğraflarını tab ederken onları kendi ailesi gibi benimsemesi ve bunu saplantı haline getirmesi. Elindekinin değerini bilmeli insan.

Çok güzel bir film izledik öneri için teşekkürler.^^


Alışveriş merkezinin normal ziyaretçileri, fotoğrafçıda çalışmakta olan Sy Parrish'i farketmezler. Silik bir karakter olan Sy, bir gün Nina Yorkin tarafından farkedilir. Nina, Sy'a tab edilmesi için aile fotoğraflarını bırakır. Sy Parrish (Robin Williams), fotoğraflar konusunda çok takıntılır. Ona göre, insanlar güzel anılarını fotoğraflarla ölümsüzleştirirler. Ne kadar çok fotoğraf olursa, hayat o kadar değerlidir. Sy'ın fotoğraflara olan ilgisi, fotoğrafların sahiplerinden bile fazladır. Kendisini fotoğraflarda gördüğü ailelerle özdeşleştirmiştir. Onların bu mutlu anlarını korumak ve mutsuz oldukları anları düzeltmek Sy'ın sorumluluğu haline gelmiştir. Nina'nın getirdiği fotoğraflar sayesinde Sy, Yorkin ailesiyle tanışır. Küçük oğulları Jake'in doğumundan 9 yaşına gelişine şahit olur albümler sayesinde. Ailenin yaptığı tüm tatilleri de adeta onlarla birlikte yaşar Sy. Ve kendisini Yorkin'lerin bir parçası olarak kabul etmeye başlar. Bu saplantı tehlikeli olacaktır...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL