Romantik Komedi Arıyorum SORU

havlayankuzu

Konuyu Açan: havlayankuzu

11.06.2011 05:23

Merhabalar,ben 27 yaşında, eşek kadar bir adamım.

Sıcak havalar beni pek kesmedi.

Ondan dolayı,içimi biraz daha ısıtacak, sevimli karakterlerle dolu, sevgi dolu bir romans arıyorum.

Aradığım şartlar:

Başroldekiler güzel olmalı.

Sonu iyi bitmeli.

İçinde hayalet, zombi veya uzaylı olmamalı.

Hint filmi olmamalı.

İçinde Hintli olmamalı.

Çok komik olması şart değil,tebessüm ettirsin yeter.

NOT: Asya sinemasından olabilir ama içinde ninja olmamalı. Samuray belki,ama ninja asla.
Sevgili havlayankuzu, romantik komedileri seyretmeyi seven biri olarak Moonstruck'ı kesinlikle ben de öneririm. :) Invention of lying olabilir. Anime olur diyorsan Mimi wo sumaseba çok güzel. Onun dışında Shallow Hall kesinlikle farklı bir komedi, tavsiye ederim. Date night olabilir. Alec Baldwin çok seven biri olarak It's complicated'ı da önerebilirim. 17 Again de güzel bir filmdi. Lars and the real girl de farklı bir filmdi.

not: Bu filmlerden hiçbiri kıstaslarının tamamını tek başına barındırmıyor olabilir. :)
Black,saydığın filmlerden sadece 11 tanesini izlemişim. Eğer, "City Lights" ın Kemal Sunal'lı versiyonunu izlediğimi düşünürsek, belki 12 olur. Ne kadar cahilmişim arkadaşlar bu konuda. Ben de diyorum ki, nedir bu bendeki hödüklük, kendini bilmezlik, dingillik ,insan ruhundan anlamamazlık, romantik olamamazlık, hissiyatsızlık, düşüncesizlik, ilgisizlik, kütüklük.....

Saydığınız filmler sayesinde belki biraz daha adam olabilirim. Çok teşekkürler.

Bazinga,senin listenden de sadece iki fire çıktı. O iyi bak.

Outcast, Moonstruck konusundaki cehaletimi Black'in listesi ile kapadım. Invention of lying ise sanki biraz, Liar Liar'o hatırlatıyor. Anime olur tabi ama bilemiyorum içinde, ninja var mıdır ? Bir bakmam lazım. Ama izlemişim ben bunu zaten. İçinde ninja yoktu. Tamam o zaman.

Date night'ı izlememiştim. Görüyorum ki ,bizim romantik oğlan, Steve Carell yine orda. Kendisini seviyorum. O da beni seviyor gibi. Bakalım,zaman ne getirir. Alec Baldwin ile ilgili hislerini ise paylaşmıyorum. Baldwinler nedense beni ailecek geriyorlar. Tabi zevktir,tattır. Ben kendisini, bir şeyleri havaya uçururken görmeyi yeğlerim.

It's complicated, aşkın ikinci turu ile ilgiliymiş. Ben daha birinci turu bitiremedim. Millet ikinci tura geçmiş. Doğrusu haset duydum. Tur bindiriyorlar bize, biz daha uyuyalım. 17 Again'i izlemiştim. Aslında onun öbür versiyonlarını da izledim. 9 again, 5 again, 1 again vb... Lars and the real girl, çok sevimli bir film. Ama bence o kız o haliyle daha güzel. Gerçek kızı beslemesi falan çok zor bir iş. Bakımı zor oluyor kızların.

Listeler için tekrar teşekkürler.
Havlayankuzu ,eğer izlemediysen Korelilerin yaptığı My Sassy Girl baya eğlenceli ve tatlı.Bi de eskilerden Roman Holiday baya güzel ve klasik film.
Korelilerin yaptığındansa amerikan yapımı olan My Sassy Girl 'ü izleyebilirsin-Başroldeki kızın güzelliği bakımından yani-
Bunun dışında Definitely,Maybe sıcacıktır.
My Bluberry Nights 'ı izlersen bana bi teşekkür mesajı atabilirsin :)
Serendipity,Chocolat,Two weeks notice,Practical Magic de diğer önerebileceklerimden.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL