Belirsiz Gece Suare No: 81 - Den Brysomme mannen

---spoiler---

hay modern dünyanız batsın emi! o nasıl iğrenç bir yaşantı öyle. geleceğimiz böylemi olacak gerçekten? öyleyse ben yokum baştan söyliyeyim. aslında biraz biraz yaşıyoruz o dünyayı özellikle iş dünyası açısından düşünürsek. gri solgun insanlar, binalar, yaşamlar... güzel bir kokuya, tada, müziğe hasret ruhsuz insanlar. çıkış yolu var ama birileri 'sözde' çok mutlu oldukları için senin de çıkmana izin vermiyorlar. farklı olmaya izin yok.güzel eleştriler güzel tokatlamar vardı filmde. çok beğendim ne zamandır izleme listemdeydi iyi ettik bu filmi seçmekle. bazı sahneler bana fazlaydı tabiki. tren sahnesine bakamadığımı söylememe gerek yok sanırım. sonu biraz daha belirgin olsaydı dedim ama bu haliyle de çok iyiydi. müzikler şahaneydi bu arada. teşkekkürler efenim :)

---spoiler---
İlginç ve çarpıcı bir film. İzlerken biraz sıkılsamda çok iyi bir film. Sıkılmamın sebebi filmde geçen olayların günümüzde de yaşanıyor olması. Ne diyim Allah beterinden sakınsın. Tiren sahnesi evet :D
Film güzel şeyler vaat ediyor fakat o başlardaki samimiyeti sürdüremediğini düşünüyorum. Yine de kısa süresi ile güzel bir seyirlikti. Tren sahnesinde çok eğlendim, yazık oldu adama :D


40 yaşındaki Andreas, kendini garip bir şehirde bulur. Oranın neresi olduğu veya nasıl geldiği hakkında en ufak bir fikri yoktur. Bir işi, evi ve karısı vardır. Bir şeylerin yanlış gittiğinin farkına varan Andreas, şehirden kaçmaya çalışır fakat herhangi bir çıkış yolu yoktur.

Hugo isminde bir adamla tanışınca onun kaçmasına yardım edebileceğini düşünür. Öteki dünyaya kaçmak için ufak da olsa bir ışık doğunca, Andreas bu şansını sonuna kadar kullanmaya karar verir.

İlk gösterimi Cannes Film Festivalinde yapılanSorun Yaratan Adam, son dönemde Norveçten çıkan en ilginç yapımlardan biri.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL