Belirsiz Gece Suare No: 81 - Den Brysomme mannen

sürekli aynı seylerden zevk almak zorunda bırakılan ve sürekli mutluymus gibi davrananmekanik yasamlar tat almadan yenen yemekler süreki mükemmel yasamaya calısan duygusuz insanlar aynı renk giyinen insanlarparaları ve karıyerleri olan ama mutsuz yasayan ınsantoplulukları. insanlarınenerjileri renkleri geçmiş, tıpkı mekan renklerının soluklugu gıbı. opüşen çiftler sadece eylemi gerçekleştiryorlar duygu yok. sinemada film izleniyor oldukca uzuntu verıcı bır sahe oldugunu anlıyoruz bayanlar da dahil kimse aglamıyor tepki bile vermiyorlar, sorun cıkaran adamımız sürekli aglıyor. Asık oldugu kadından aldıgı duygusuzca tavırlarkarsısında yasadıgı hüsrandan sonratren sahnesi bile ona acı vermıyor aslında.

sistemin dısına cıkmaya cabalamaya calısmak mı gerekır yoksa oldugu gıbı kabulllenmek mı mutlulugu getırır.

filmi öneren arkadaşa tesekkurler, çok begendim.
Çok beğendim filmi yönetmenin bize anlatmak istediklerini anlatma şekli açısından. Tren sahnesi filmin bencede en önemli ve anlamlı sahnesiydi.

Vitall'e teşekkürler :)
Sanırım çocuklar hayatı monotonluktan çıkardığı için :) Ayrıca kendileri ölmüyor, neslin devamlılığı sorun değil :) Yani bence böyle tabii.
Ben de çok beğenmedim filmi ve şu öpüşme sahnesi hakkında Essam'a katılıyorum. Off o vıcık vıcık sesler kulağımda hala ıyyykkk. Güzel bir noktaya değinmiş film ama anlatmak istediklerini çok tekdüze geçmiş. Filmde niye bebekler çocuklar yoktu ki acaba? Fikri olan var mı?
beğenmedim demedin, çok beğenemedim dedim. bildiğin tırt, vasat film :P
kokmuş essama bak hele,mis gibi filmdi ne var beğenmeyecek :) bir de o öpüşen tiplerin gözlerinin açık olmasının bir esprisi var mıydı acaba?
bu arada ben filmi çok başarılı bulmadım. vasat kalabilmiş bir yapımdı bana göre. tamam sistem eleştiririsi güzel, anlatmak istedikleride güzel ama bilemiyorum sanki skeç gibi çekilmiş. bizler beraberce neler neler seyretmiştik, onlar aklıma geliyorda :) cidden bu film vasat kalmış. yada o girişteki öpüşme sahnesi ve o çiftin çıkardığı vıcık vıcık sesler beni hayattan soğuttu. kendime gelemiyorum belkide:) filmin içindeki adam gibimi oldum yoksa? tıkandım, kaçamıyorum bir yere:)
Huuuuuu :) ben de pek sevmiştim filmi, İskandinav yapımlarını daha fazla mı izlemeli acaba :) yorumlar da çok güzel. O tren sahnesindeki mesaj öyle bence de :D şurada filmle ilgili yazmıştım, vaktiniz olursa buyrunuzhttp://artistikbellek.wordpress.com/2014/06/06/dekoratif-ve-daima-sorunsuz-yasamlar/

(linki kopyala yapıştır yapınız :) )
vay arkadaş essam bile benden önce yorum yazmış,cidden tembel hissettim kendimi :p

film hakkında ise ilk söylemem gereken; ben filmi çok beğendim. ilk başlarda tam bir distopya gibi görünse de ben yine olumlu bir şeyler çıkartmayı becerdim kendi adıma :) şu andaki hayatım sanki o fanusun içindeki gibi geldi bana başlarda; ama sonra "mutlu olmak iyi bir iş,yolunda giden bir ilişki,güzel bir ev yada arabada değil işte!" diye düşününce birden acayip mutlu oldum :) hala tat alabiliyoruz,kokular var mis gibi,sarıldın mı hissettiğim bir sıcaklık var,yani hala mutlu olmak için milyonlarca sebebimiz var..eminim filme katkısı olan kimse böyle umut aşılayan bir film yaptıklarını fark etmemiştir ;)

tren sahnesinde ölememesine cidden çok üzüldüm ama aşk acısı tren çarpmış gibi yapar ama öldürmez süründürür mesajı mı vermişler :D

kısacası çok iyi filmdi bence,teşekkür ederim emeği geçenlere :D
beni öpüşmekten soğutan filmdir:)) tren sahnesinde adam haklı arkadaşlar:))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL