Sen Dur Bir Başkası Yazsın

Oldu o zaman. Biz çıkalım?
İlk yorumlar ne öyle ya oyunluktan çıkmış bu iş :D
sarışın tiki Pelin'in southpark ile ilgili yorumu:

''Geçenlerde bitanecim (?) mutlaka izle bak beğeniceksin dedi, yani 5 dakika falan ancak seyredebildim. O ne öle cüceler falan. ay bi de tuhaf tuhaf konuşmuyolar mı! Şöyle bi Brad Pitt olsun, Leonardo di Caprio olsun, yakışıklı ve romantik olsun di mi ama?''

''Bu arada Orkun'cum sen bırak bence yorum yazmayı, ne laubali bir tarzdır öle. Canım sen kendine bi sevgili yap, bırak Nuri Bilge Ceylan'a sataşmayı falan.''

:D hadi karakterler hodri meydan :P

edit: atışma tarzında şirin bir sohbet olmasını amaçladım sevgili Orkun Kun'a sataşırken, umarım sorun olmaz sevgili ruh dikizi :)
pepe le pew'in günahını aldım ben bozmuşum ilk, oyunbozanlık yaptık iyi mi (: iyi geceler herkese ben South Park izlemece (:
Sevgili Anathema, buyrun size ana tema :P

Başta bir karakter yaratıyorsunuz. Adı, yaşı, eğitimi, cinsiyeti.... istediğiniz her şeyi belirliyorsunuz ve sonra onun gözüyle daha önceden izlediğiniz bir film hakkında yorum yapıyorsunuz. "Film bittiğinde o ne hissederdi?" nin yanıtı yorumunuzun içeriği oluyor.

Siz hani film sayfalarının altına girip yorum yazıyorsunuz ya, kendi fikrinizi, işte o yorumlar gibi, yarattığınız karakterin ağzından film yorumları yazıyorsunuz buraya. Kendiniz değilmiş gibi. Hani Aforoz dedi ya şizofrencilik, "hah o işte" diye bilin siz :)
ben ikinciyim ilk pepe le pew bozdu (:
aha oyunu ilk bozan konuştu =D
oyunun ilk felsefesini de anlamamıştım ben zaten (:
oyun değişik bir yola girdi :)
:) ilk Öpücük'e gitmek için diretseymiş keşke Ayşe
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL