Sen Dur Bir Başkası Yazsın

Ben de oynayacağım.

Hakan diye biri var.Lise öğrencisi.Habire dayak yiyor sınıf arkadaşlarından.The Dark Knight'ı seyrediyor. Joker'i pek bir beğeniyor. Anarşizme merak sarıyor. Kafasında bir plan kuruyor. Evde babasının dolabındaki silahı alıyor. Okula gidiyor. Silahı en sevmediği çocuğun başına dayıyor. Ama silaha kurşun koymayı unuttuğu için ateş almıyor. Çocuktan fena dayak yiyor. Okuldan uzaklaştırma alıyor.Dayak atan çocuk kahraman oluyor. Hakan, anne ve babasından da dayak yiyor. Babası kalpkrizigeçirip ölüyor. Hakan'ın babasının ölümünden 3 ay sonra annesi, 2 yıldır birlikte olduğu adamla evleniyor. Hakan, yeni babasından da dayak yiyor. Hakan, yeni babasının kızına aşık oluyor.Kızı bayıltıpkaçırıyor.Boş bulduğu birdağevine sığınıyor. Dağevinin gerçek sahibi gelip Hakan'ı poliseiade ediyor. Hakan 18 yaşında olduğu için hapse giriyor. Hapiste tecavüze uğruyor. Mahkumiyeti sona erdikten sonra şarkıcı olmaya hevesleniyor. Gazinolarda şarkı söylemeye başlıyor. Bir müzik yapımcısı tarafından keşfediliyor. Ama yapımcı ona kaset çıkartmıyor, temizlikçi olarak işe alıyor. Hakan da hayatına böyle ediyor.

Başlığın amacına uygun olmadı ama olsun.
Ayşe (?), 17 yaşında, böyle entelliğin dünyasına paytak adımlarla girmeye başladığı çağlar.

İlk ciddi sevgilisiyle ilk kez sinemaya gidecektir.. Erkek, "American Pie diye çok komik bir film gelmiş, ona gidelim" der.. Ayşe, "Yok, çok güzel bir Güney Kore filmi gelmiş, ona gidelim" diye ısrar eder ama nedense bir şekilde erkeğin dediği olur (zaten kız baştan kaybetmiş ha şimdi farkettim =))..

Öhm, neyse işte, Ayşe, "hiç gülemezsem bu iğrenç ergen filmine, bütün gün trip yersin" dercesine bakmaktadır sürekli erkeğe.. Film başlar.. Ve Ayşe, film boyunca o kadar güler ki, gözünün yaşarmasından lensinin çıkayazması mı dersiniz, çocukla henüz çok samimi olamadıklarından gülerken kendini yandaki boş koltuğa savurması mı dersiniz..

Erkeğe gelince, o o kadar gülmemiştir..

Ayşe için entel ayaklarının sonu.. Gelsin American Pie 2 (tuu diye okursanız kafiyeli olacak)..
Tarık, Şahan Gökbakar'ın turkcell reklamlarında canlandırdığı karakterin de sinemaya aktarılmasından çok korkuyorum, n'olur durdur onları.
Tarık üniversite öğrencisi, uzun boylu, hafif kilolu, pek yakışıklı değil, zaten kendine de güveni yok, sorun değil böyle şeyler onun için. (:

Sinemayı çok seviyor, Tarantino gibi ne kadar eski kalitesiz film varsa izlemekle övünüyor. Arkadaşları bir gün Recep İvedik filmine gidelim beraber, yarın vizyona girecek biletleri ayırtalım diyor. Tarık, zaten ne zamandan beri bekliyordum, tabi gidelim ayıp ettin diyor ve salona giriyorlar. Tarık ve mahdumları oturuyorlar, film başlamak üzere, etrafına bakıyor Tarık geneli ilköğretim okulu öğrencilerinin oluşturduğu bir izleyici güruhu görünce şaşırıyor.

Film başlıyor, üniversiteli elemanlarımızın güldüğü sahneler ile diğer güruhun güldüğü sahnelerin birbirinden tamamı ile farklı olması Tarık'ı başlarda kıllandırıyor, sonra fark ediyor ki "ben üniversiteliyim, vay anasını tabi ya, anlamaz bu kopiller espriden" diyor ve film bitiyor. Tarık anlatacağı bir çok espri bulmasının yanında bu filmi ilk gün izlediği için kendini filmi vizyona girmeden izleyen sinema eleştirmelerinden sanıyor ve ortamdan ortama akıyor vuruyor espriyi. Bir kaç hafta sonra bakıyor ki Tarık, arkadaşlarında O'na karşı bir soğuma bir ilgisizlik, Tarık soruna neyin neden olduğunu anlayamıyor ve benim de yazım burada bitiyor. (:
eyvallah :)
bu lafı çok seviyorum ya :)

pedere saygılar :)
(: pedere saygılar..
bir tane de ben yazayım. Gerçek hayattan kanlı canlı bir örnek.

pepe le pew'in babası:

emekli, pazar sabahları trt de yayınlanan western filmleri dışında belgesel izler.

bunlar dışındaki her türlü filmle (klasikler olsun, bilimkurgu olsun, komedi olsun) ilgili yorumu:

Bu ne biçim film böyle. Ben sıkıldım. Başka birşey izleyelim :)

Kendisini böyle kabul ediyor ve seviyoruz.
siteye sadece bu yorumu yazmak için üye olmuş bir filimadamı :) bu yorum bana recep ivedik tarafından yazılmış gibi geldi birden :P

gecemize renk kattın,teşekkürler hipopotam.. :)
Gerçek olmadığını düşünen bir sen değilsin, bir başkası da söyllemişti bana bunu. Ben de ekşi sözlükte görmüştüm o yazılanları. Geyiğine yazılmış gibi sanki ama birden bayanlarla mesajlaşma olayına girmesi harbi çok komik :D
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL