Black Swan (Spoiler içerebilen başlık!)

Lily'nin özür dilemek için eve gelişinden nina'nın bardan ayrıldığı sahneye kadarki bölümün hayal olduğuna dair bir kanıt göremedim ben.
!--SPOILER--!!--SPOILER--!!--SPOILER--!

şimdi "anne yoktu" diyenler şunlara dikkat çekiyor: 1. Anneyi, Nina dışında kimseyle muhatap olurken görmüyoruz. Bir kere kapı çalıyor Lilly geldiğinde, onunla konuşuyor falan sözde ama o sahne zaten bir garipti diyorlar. Kaldı ki Lilly oraya gerçekten geldi mi gelmedi mi bilinmez diyorlar. 2. Son sahnede seyircilerin arasında anneyi görüyor Nina, ama bu normalde imkansızdır sahne ışıkları dolayısıyla. Zaten bu sahne haricinde anneyi evin dışında da görmüyoruz. 3. Nina, annesiyle telefonda hep ortamda kimse yokken konuşuyor. Etrafta birileri varken hiç konuşmuyor. 4. Çocuk elinden çıkma gibi resimlerin olduğu bir oda var. Resimlerdeki tip, sanki annesi Nina'nın. 5. Filmin birkaç yerinde, anneyi o odada sebepsiz yere ağlarken görüyoruz/duyuyoruz.

falan filan.. elbette ki olan biten her şeyin özünde annenin büyük bir rolü var, ama bunları okuyunca bir süre aslında hakikaten olabilir gibi düşündüm. hani sanki yakın bir zamanda kaybetmiş olabilir gibi geldi annesini.. gerçi ne önemi var =)

!--SPOILER--!!--SPOILER--!!--SPOILER--!
@kckcplszlr katılıyorum. ben de öyle bişi sezmedim. Oscar kesin garantide(:
Vay be,çok enterasan bir fikir =) Bence kadının annesi vardı kaldı ki karakterin oluşmasında çok büyük bir etkisi var.Nina'nın içindeki beyaz kuğuyu yaratan,onu geliştirenannesiydi ,annesinin sürekli izlediği baskıcı tutum ise Nina'nın değişimindeki büyük etkenlerden birisiydi.Keza filmde de olmadığına dair herhangi bir ipucu yakalayamadım ben.
Öyle ya da böyle, Natalie Portman muhtemelen Oscar'ı alır gibi geldi bana da, asıl başka bir şey soracağım, ama filmi izlemeyenler koşarak uzaklaşsın derim..

!--SPOILER--!!--SPOILER--!!--SPOILER--!

IMDb'de tartışma sayfalarında millet birbirini yemiş "Aslında kızın annesi yoktu, hayaldi" diyenlerle "Saçmalamayın leyn artık abartmayın" diyenler.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

!--SPOILER--!!--SPOILER--!!--SPOILER--!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL