Sevemiyorum,ısınamıyorum ne yapsa olmuyor dediğiniz oyuncular kimler acep?(ne kadar gıcık,

Tom Cruise ve Ben Affleck
Anna Karenina (2012)

Keira Knightley

Dişlerini öne çıkartan oyunculuğu yok mu...
Renee Zellweger

Ray Liotta
sandra bullock. aynen forum başlığında yazdığı gibi, bir türlü olmuyor, ısınamıyorum, ismini görünce kaçıyorum oradan hemen.
bradley cooper i cok mu abartiyolar son bikac senedir bana mi oyle geldi bilemedim ama ben sevemedim.

nicolas cage

renee zellweger
ilk aklıma gelenler:

başak köklükaya

yıldız kenter

nicolas cage

andy garcia

mark strong (andy garcia'ya benziyor diye herhalde)
Nicolas Cage inanılmaz sahte ve itici geliyor bana. Kadınlardan ise Paris Hilton'u zorlayabilecek biri yok zihnimde..
Listemizin 5.sırasında ayda bir kere yıkadığı, kendisini yakışıklı zanneden, aslında tam tersi olan Robert Pattinson var. İnanılmaz derecede kötü oyunculuğu ve aksanıyla listemize 5. sıradan girmeyi hak kazanmıştır.

4.sıraya baktığımızda Ben Stiller var. Kendini komik zanneden fakat komik kimliği altında kendisini çok itici bulduğum bir oyuncudur kendileri.

3.sıramızda tabii ki listelerin olmazsa olmazı Nicolas Cage var. Gitgide düşen oyunculuk performansıyla ve ifadesiz bakışlarıyla Nicolas Cage listemizde Top 3'e girmeyi başarmıştır.

2.sıraya baktığımızda çizgi filmine hayran olduğum The Last Airbender'dan bile beni soğutan Noah Ringer var! Bu kadar itici, bu kadar sinir bozucu, bu kadar gıcık vb. bir yaratık olamaz. Sayılan tüm özellikleri bünyesinde barındırmasıyla 2.sıramızı hak kazanmıştır bu küçük ve bi o kadar uyuz, pislik velet!! Öl emi öl !

Veeeeee Listemizin 1. sırasında oyunculuk olarak sıfır bir insan geliyor karşımıza. Hani bu kadar kötü bir oyunculuk olamaz. Bi o kadar yapay, bi o kadar gıcık, ve özel hayatı da çalkantılarla dolu. Bu kişi tabii ki karantina efsanesi Twilight'ın başrol oyuncularından Kristen Stewart. Kendini güzel zannediyorsun ama kesinlikle değilsin. Hele o Avcı ve Pamuk Prenses yok mu offfff! Charlize Theron gibi bir kadın cadı oluyor, bu Kristen melek yüzlü, masum prenses öyle miii. Hadi ordan Kristen, ekmeğe yumruk atmış gibisin gör artık!

Ek olarak, çok içimde kaldı, oyuncu olmasa bile dünyanın 1 numarasını dile getirmek istiyorum. Evet, o bir oyuncu değil, statüsü gözümde "sahte yıldız". Bu isim tabii ki Justin Bieber !!! Oyuncu değil de dünya geneli bir sıralama yapılsaydı listebaşılardan olurdu. Bu velete söyleyecek sözlerim ne yazık ki çok ağır, en iyisimi ben susayım.

Offff ne nefret kustum arkadaş, ne kadar siyahmış benim içim de bilmiyormuşum. =)
megan fox demek istiyorum,yıllarca jolie taklidi olmaktan öteye geçemedi,geçemeyecekte

ve mark wahlberg.
özellikle the kids are allright daki o rolünden sonra resmini bile görmeye tahammül edemediğim kişilik yani mark ruffalo bi de ne dediğini anlayabilsem
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL