Sevemiyorum,ısınamıyorum ne yapsa olmuyor dediğiniz oyuncular kimler acep?(ne kadar gıcık,

Tabiki,her daim Colin Farrell. Benzer gillerden Shia LaBeouf. Bu listede kısmen katıldığım ama eski rollerinden vs kıyamadıklarım var. Ama bu ikili, tüm rolleri ile itici olabilmeyi başararak listeye kafadan giriş yapıyor. Herşey bir yana bu mecrada bile Justin Bieber yerildi ya,işte bu çok güzel ve olumlu bir hareket. Zira kendisine hepsi müstahak. Acımayın kendisine,her fırsatta vurunuz.
Nicolas Cage
John Travolta

Nicholas Cage

Orlando Bloom
Ewan McGregor, Rose Byrne, Bruce Willis, Ray Liotta, Sascha Baron Cohen, Mark Ruffalo, Ellen Page, Ashton Kutcher (kendimden sonra en çok çıplak gördüğüm adam).
angelina jolie nin nası oyunculuk yaptığını anlamadım hep dudaklarına odaklanıyor o kamera:P

en çok türklerden hazzetmiyorum sanırım çoğu baston yutmuş gibi oynuyor.

bkm ekibinide orda burda filmlerde gördüğümde hep skeçleri aklıma geliyor sanki hepsi hala aynı rollerden kurtulamamışlar. dayanamıyorum artık görmeye şafak sezer gibi abudik isleri saymakla bitmez zaten en iyisi susmak.

tom cruise diyenlerede gönülden katılıyorum. aksiyon filmlerinin belirli isimleri var onlar hep aynı adam. normal hayatlarında da böyle yaşadıklarına eminim.
bruce willis

john travolta

yıldız ablanın tabiriyle diyorum ki "sen benim var ya tırnağıma makas bile..."
tabi ki tom hanks.bir insan her filmde mi aynı olur?oyunculuk konusunda bu kadar yeteneksiz bir adamın göklere çıkarılmasına anlam veremiyorum.
James Caan , Steven Seagal(Bellushi'nin ciddi versiyonu gibi bişey.), Jon Voight, Hilary Swank ve tabiki Colin Farrell...
tom cruise. sanki o olmadan da olabilir yani.
Ben Stiller

Tom Cruise (bir de yakışıklı demiyorlar mı)

Sandra Bullock

Brandon Routh

Johnny Depp'e de bayılmam pek.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL