Bu aralar ne/neler okuyorsun, bize de önersene! :)

Pi'nin Yaşamı - Yann Martel

Filmi zaten on numaraydı da, kitap tabii ki bir ayrı güzel.. Yazarın dili şahane, hiç sıkmıyor. Zaten hikaye de sıkacak gibi değil, filmi izleyenler de bilir. Filmde zaman kısıtı yüzünden atlanmak zorunda kalan detaylar, anlatılmayan hikayeler, o kısaca değinilen "malum hikaye".. Hepsi ayrı güzel. Tavsiye ederim.
tezer özlü- yaşamın ucuna yolculuk

tezer özlü ne güzel kadın.
Son zamanlarda okuduğum en iyi kitap: Haruki Murakami'den Sahilde Kafka.

Şimdiyse Orhan Kemal'den Kanlı Topraklar'ı okuyorum, herkese de öneriyorum. Su gibi vallahi, aktıkça akıyor.
Charles Bukowski - Ekmek Arası

Alınız okuyunuz.
kitapçıya gittim metis yayınlarından daniel frampton tarafından filmozofi diye bir kitap çıkmış hemen aldım (görmenin diyalektiği gibi bir kitap çıkarmış kitabevi benim için direkt içindekilere bakmadan alma sebebidir)
Simone de Beauvoir - Mandarinler

741 sayfalık şaheser. Bitmesin diye birkaç gün ara vere vere okuyorum. O derece yani.
Gogol' den Ölü Canlar.
Murathan Mungan'ın Yüksek Topuklar'ı okuyorum. Acayip akıcı bir kitap ama bi süredir bitirmemek için kendimi zorluyorum. Arada içimden geldikçe okuyabileceğim sayfaları oldugunu bilmek güzel oluyor. Hani bazı kitaplar ara vererek okunmaz ya bu kitap öyle değil hiç. Sanırım bitirsem de bu döngü devam edicek böyle. Yazarın kadınlar hakkındaki gözlemleri harika. Altı çizilesi birçok yer var. Bazı yerlerde olaylar besbelli mesaj vermek için yazılmış, mesela bir kişi sadece o mesaj bize ulaşsın diye romanın içine girip çıkıyor ama beni rahatsız etmedi açıkçası bu. İçsesi dinlediğimiz filmlere benziyor, farklı bir deneyim. Kesinlikle tavsiye ederim.
milan kundera - kimlik

adamın tüm kitaplarını şiddet ile öneriyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL