Muhteşem Yüzyıl

bizim padişahımız polenle çoğalıyor nicole kidman da var mı böyle yetenek sorarım sevgili hav hav kuzum :D

not: diziyi izle o zaman, o adamların öyle davranmasına daha da sinirleneceksin çünkü bir buçuk saat içinde içilen şerbetleri içki yaptılar :D allahtan kanuni gay padişahlardan biri değil yoksa daha da vahim olacaktır sonuç..
Nicole Kidman-1
Süleyman -2

o zaman sevgili Kafka :)

Özür dilerim, \"Kanuni Sultan Büyük Süleyman\"

İş Atatürk olunca, tabu dinlemeyen adamların böyle konularda,bu kadar tabuperest olması, ayrıca takdire şayan bir istikrar örneği.
padişah sıçmaz :D
Malumunuz, son iki gündür; ülkemizde bir fırtına kopuyor. Güya çığ gibi tepki yağıyormuş diziye, Arınç Rtük'ü göreve davet etmiş, gereğini yaparız demiş.

Diziyi izlemedim, bilmiyorum tam olarak ne olduğunu. Ama Arınç'ın kelamından anladığım kadarıyla, tepkilerin temel olarak iki sebebi var"mış".

1-) Padişah içki içer miymiş ?

2-) Padişah,karı kız işinde olur muymuş ? Haremin dışına çıkılmıyormuş.

Ulan adamlar daha ilk bölümde, bakarsınız 3. bölümde haremden çıkarlar. İsterlerse hiç haremden çıkmazlar; çok afedersin Rtük'e ne oluyor ?

Amcalarımın kafasnda nasıl bir "padişah" imajı var, bilemiyorum. Peygamberimsi bir şeyler tasavvur ediyorlar sanırım. Mütedeyyin kesimimizin eskiden berri sindiremediği şey yine problem oldu: Padişah içki de içer, karı kız da kovalar, sevgili kardeşim.

Her gün,abuk sabuk bir ülkede yaşadığım gerçeği ile yüz yüze kalmaktan bıktım. Koca meclisin uğraştığı işe bak ? "Koskaca" Arınç hazretlerinin tek derdi bu kalmış, gerçekten ülkemiz, en iyi dönemlerini yaşıyor olmalı, herkesin tek derdi bu olduğuna göre.

Bayan Bakan Kavaf'ı da böyle saçmalıklar olmasa göremiycez,duyamıycaz; valla özletti kendini. En son homoseksüellik ile ilgili "pek akil" tespitleriyle gönlümde taht kurmuştu. Hem bence seksi bi kadın. (Ulan şimdi beni de kapattırır bunlar )
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL