Belirsiz Gece Suare No:77 - Laurence Anyways

***** Spoiler var canlar ****

Wow!! diyorum.

Filmi beğeneceğimi hiç düşünmezdim hatta "of umarım sıkıcı değilidir" diyerek başladım filme ve açılış sahnesinden can alıcı son sahnesine kadar merakla içim burkarak izledim ve çok beğendim. Her şeyiyle beklentiyi karşılayan bir film. Süresi biraz daha kısa olabilirdi. Sıkıldım mı hayır ama uzun. Özellikle oyuncular özellikleSuzanne, o ne oyunculuktur be hayran kaldım. Film de o kadar güzel sahneler var ki sadece o sahneleri tekrar tekrar açıp izleyebilirim. En beğendiğim ve filmin bana göre en can alıcı sahnesi kafedeki Fred'in patladığı sahneydi. Bir kaç defa başa sarıp tekrar izledim. Duygusal açıdan da doyurucu bir film. Laurence'in telefonu kırdığı sahneden sonra, Baby Rose'un Laurence'in yaralarını temizlediği sahnede bilmiyorum ama çok etkilendim.

İzlediğim ilk Dolan filmi. Genç yaşına rağmen çok başarılı bir iş çıkarmış hem yazmış hem yönetmiş.

Merci tomanas ^_^
Benim de bi kaç kere başıma geldi Serpil. en iyisi wordde yazıp daha sonra buraya kopyalamak.
o kadar uzun yazamasam da yine de yazacağım ama şimdi değil,biraz sinirim geçsin :)
Yaaa :( çok üzüldüm ama ben ne güzel okuycaktım :(

Neyse Serpil içinden geldiği gibi önemli bulduğun noktaları yazarsan sevinirim o zaman.
hevesın de kacmıstır sımdı senın :)

bosver bır cumle yaz gıtsın :)
benim de başıma geldi ama kopyala dedim kopyalamadı aptal şey :( bir de çok uzun yazmıştım yaa,bir daha bir araya getiremem o kadar şeyi :(
ben de yazdıktan sonra gonder e basmadan kopyalıyorum ya da baska bir yerde yazıp buraya kopyalıyorum...

bu sıte teknık olarak cok eksık ve kotu

bunun yanında misal, bugun vizyone gıren filmler hala sitede yok
böyle durumlarda yazdıklarını kopyalamalısın ben öyle yapıyorum benim de başıma geldi çünkü Serpil :)
inanmıyoruuuuuuuuuuuum abartmıyorum 5 sayfa yazı yazdım hepsi gitti yaaaa :(


Laurence Anyways, Kanadalı harika çocuk Xavier Dolanın bugüne kadarki en iddialı filmi olabilir. Dolan yine Montrealde geçen marazi bir aşk hikayesiyle karşımızda. Laurence, üniversitede edebiyat profesörü ve yazar, kız arkadaşı Fred ise hayatını yönetmen asistanlığı yaparak kazanan bir sanatçıdır. Daha ilk andan onlarınkinin çok sahici, tutkulu ve tuhaf detaylarla örülü bir aşk hikayesi olduğu bellidir: Birbirlerinin bedenlerine şiirler yazıp, ilişkilerindeki hazzı azaltacak şeylerin listesini yapmaktadırlar. Ta ki bir gün Laurence kadın olmak istediğini açıklayana kadar. Dolan, baş döndürücü renkleri ve boş mekanları olağanüstü şekillerde kullanarak Fred ile Laurenceın ilişkisini on yıl boyunca izliyor. Sonuç yalnızca Dolanın üslubunun ve fikirlerinin etkileyici bir sinemasal deneyime dönüşmesi değil, aynı zamanda aşkın iç burkucu ve kalp kırıcı bir tasviri de.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL