Belirsiz Gece Suare No: 60 - The Odd Couple

zaten film romantik komedi değildi. önerirken belirttim bu film komedi sadece haberiniz olsun dedim. ama yok ben de beklediğimi bulamadım... başka söze gerek yok da inmek bilmedi yoksa dün izleyecektim sabah hala tamamlanmamıştı. kısmet ne zamana artık :)
Enough Said'i kısmetse bu gün izleyeceğim ^^
Ben de filmi izlemeyi düşünüyordum ki pek beğenilmemiş, fikrim değişti galiba :)

Üç bacıları dinlemediniz tabi, Enough Said'i izledim de oldukça tatlı bir filmdi.
filmi tam 4 kere başa sardım zor izledim açıkçası:( itiraf edeyim dedim ayrıca o poker masası neydi öyle ya. çöp ev(:

Oğuzhan a katılıyorum romantik komedi pek karşılamadı. enough said i tavsiye edebilirim kim önerdi hatırlamıyorum zevkle izledim. sıcak ve samimiydi.

Nadide ye teşekkür ederim önerisi için.
Ya ben filmi pek beğenmedim. Bir iki yerde tebessüm ettim ama daha komik bir film bekliyordum ben. Jack Lemmon mükemmel gerçi ona laf yok :) Hikayesi çok dağınık bir filmdi bence. Ayrıca romantik-komedi haftamızda iki arkadaşın romantizmini izlememiz de çok komik oldu bence :D

Some Like It Hot'ı ben de önerebilirim :)
sokak kızı irma, bazıları sıcak sever ve the apartment'ı izle mutlaka arzu pişman olmazsın :) çok seviyorum ben bu adamı. bir de avanti var benim merak edip de aylardır izlemediğim dur bakalım ne zaman sıra gelecek :)
Jack Lemmon'ı ilk defa izliyorum. Diğer filmlerini de merak ettim. Felix'in köftesi için verdiği tepkilerde çok komikti :D
öncelikle arzu ve beba beğenmenize sevindim :) bende beğendim yüzümde tebessümle izledim ama çok daha eğlenceli daha komik bir film bekliyordum. sözkonusu jack lemmon olunca ve geçmişteki çok iyi performanslarını izleyince beklentim ister istemez yükseldi ama maalesef ben beklediğimi bulamadım. derdim filmi kötülemek değil tabiki ama olmadı işte. burdan da ders çıkarıp film tanıtımlarındaki gelmiş geçmiş en iyi filmlerden ibarelerine fazla itibar etmemek gerektiğini görmüş oluyoruz :) yine de kendime teşekkür ederim :))

birbirlerini delirtmek için yaptıkları şeyler güzeldi ama. felix'in yemeğine oda spreyi sıkmak gibi... bir de şuna çok güldüm ' en yakın arkadaşın olarak senden rica ediyorum lütfen benden uzak dur felix' :))
Çok eğlenceli bir film^^

İki zıt karakter aynı evde ne kadar birbirlerine tahammül edebilirdi ki zaten :D Çekildiği yıla göre çok kaliteli bir yapım. Karakterler süper. filmi izlerken çok keyif aldım ^^ Teşekkürler misspace ^^
güzel ve eğlenceli bir filmdi, felix karakteri çok başarılıydı. :)

bu ikilinin daha önce iki filmini izlemişim, görünce hatırlayıp onların da devamlarını listeme aldım :) öneri için teşekkürler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL