Kitap Okuyoruz

"filimadamı" aldı başını gidiyor mu? bardağın boş tarafına mı bakıyorum yoksa? hehe. ne mutlu :)
kitapokuyoruz baya yavaş yalnız. ilerde eksiklerini tamamlar inşallah. filmadamı aldı başını gidiyor, acemilik devrini çoktan geçti. dilerim bu site de öyle olur.
okumasitesi'ne çook uzun zaman önce üye olmuştum büyük umutlarla ama sanırım kurulduğu günden bu yana bir adım ileri gidememiş o site.. kitapokuyoruz'a bakalım bakalım bir de..
yalnız bişi sorucam; üye olduktan sonra mı görünüyor kitabı okudum diye işaretlenecek buton? şuan görünmüyor. üye oldum; ama onay henüz gelmedi zaten üye olalı 2 dk geçmedi haliyle... sanırım akşama filan görünür. ama kitapları puanlamak bana biraz saçma geldi; filmi puanlıyoruz kitabı neden puanlamayalım da denebilir; ama bilmiyorum, ancak bazı çok basit kitapları puanlayabilirm srnm. örneğin geçen gün bitirdiğim paulo coelho'nun kazanan yalnızdır'ına düşük puan verebilirm. gerçekten orjinal alanların o parasına yazık çünkü... buarada biliyorsunuzdur; ama ben d 6 yıldır üye olduğum www.kitapyurdu.com sitesini vereyim. orda da yorum yapılıyor her yorum sonucu para kazanılıyor, sonra o parayla kitap satın alınıyor. ben henüz sipariş vermedim; baya da param olduğu halde... Ama aklınızda bulunsun işte.
aaa süpermiş hemen bakiim. okurları derecelendirmeleri de güzelmiş, bakalım liderliğe oynayabilicek mym :D

ek: çevrimenler diye bir bölüm var, bu daha da hoşuma gitti. bugün düşünüyordum bir çevirmenin tüm çevirdiği kitaplara nasıl ulaşabilirim diye... hemen üye olayım.
aynı konseptte www.okumasitesi.comdiye bir site de vardı.İsteyen arkadailar göz atabilir.
Üyelik önce onaylanıyor ama çok uzun sürmüyor onaylanması.
Silvia, öneri görüşlerimizi bildirebiliyor muyuz site hakkında..?

Edit : hemen üye olunamıyor sanırım? üyenin hareketleri puanlandırılarak, derecelendirme yapmışlar bir de :)) okur, kitap sever, kitap kurdu, üstad.. ilginç :D
İşaretlemeye başlayalım hemen (: Teşekkürler
http://www.kitapokuyoruz.com/

Geçenlerde rastladığım, şu adreste ikamet etmekte olan site filimadamı gibi ama film değil kitapların listesini tutuyorsun.

Okuduğun kitapların arşivini tutabiliyor, yorum yapabiliyor hatta yazılarını paylaşabiliyorsun.

Bir göz atmak lazım.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL