En Etkileyici Film İcatları

İcat 14:

ZMD isimli filmde karşımıza çıkan düzeltici isimli cihaz, "uygun" düşünmeyenleri uygun düşünmeye sevk eder. Homoseksüel çiftimizi, "düzeltmek" maksadıyla iki rahip tarafından kullanılmaya çalışılmıştır. Vatikan onaylıdır.
They Live filmindeki anti-kapitalist gözlükler.:)
İcat 11:

İlkin, Uzay Yolu: Yeni Nesil adlı seride karşımıza çıkan, çoğaltıcı (replicator), dilithium, latinum, antimadde ve yaşayan organizmalar dışında, tüm materyalleri kopyalabilen bir sentezleyicidir. Belleğindeki kalıplara göre çalışan makina, bir fincan kahveden gece kıyafetine kadar birçok şeyi sentezleyebilir. Bu cihaz, 29.y.y.ın en popüler icatlarındandır.

İcat 12:

Outpost isimli filmde karşımıza çıkan, bu cihazın tam olarak ne işe yaradığı bilinmemekle birlikte, evrendeki enerji sorununa çözüm olabileceği düşünülmektedir. 2.Dünya savaşı ortamında Alamanlar tarafından icat edilen cihaz uğruna çok insan ölmüştür.

İcat 13:

Rotwang

Metropolis isimli filmde karşımıza çıkan, Maria adlı Android hatun, sinema dünyasının en güzel icatlarından biridir

Rotwang tarafından yaratılan Maria, Feder'in aşık olabileceği kadar gerçeksi bir dış kaplamaya sahiptir. Dans etmek,öpüşmek ve hatta ağlamak gibi becerilere sahip olan robot, aynı zamanda mal mal dikilirken dahi oldukça etkileyici duran bir metalik iç kaplamayla donatılmıştır.
İcat 8:

Johnny Mnemonic isimli filmde karşımıza çıkan, lazer kamçı oldukça etkileyici bir icat. Bu kamçı sayesinde, düşmanlarının kafasını falan kesebilen Shinji isimli karakter, çok asortik durmaktadır.

İcat 9:

Stargate adlı filmde karşımıza çıkan yıldız geçidi, galaksinin sonsuz uzaklıklarını yakın kılan inanılmaz bir aygıttır. Süperdir .

İcat 10:

Avrupa sinemasında dahi örneği olmayan Süper Ajan K9 isimli filmde karşımıza çıkan, inanılmaz virüs canlıların genetik yapılarıyla oynayarak onları ağaca,kuşa falan çevirebilen dehşet verici bir ölüm silahıdır.
İcattan sayılmaz gerçi herhalde ama, Babil Balığı =)
akı kapasitörü. breee!...
İcat 7:

Hijacker the Guide Galaxy isimli dizide karşımıza çıkan, bakış açısı silahı, (point of view gun) ateşlediğiniz kişinin duygularını ve bu duyguların sebeplerini anlamanızı sağlar. Zaphod Beeblebrox tarafından icat edilen bu silah, özellikle kadınlar üzerinde etkisizdir. Sebebi,kadınların erkeklerden farklı olarak zaten empati duygusuna sahip oluşları olarak kabul edilmektedir.

İnsanlık için gerekli olan tek silah.
İcat 6:

Get Smart (1989) isimli filmde karşımıza çıkan, sessizlik konisi (cone of silence) çok gizli konuşmalar için özel olarak tasarlanmış, tamamen ses geçirmez, dehşet verici bir casusluk ekipmanıdır.
Zaman makinası
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL