Bir film arıyorum??? SORU

eloy

Konuyu Açan: eloy

26.02.2011 09:00

Şimdi Number One Tv'nin teee ilk açıldığı zamanlardaki halinde izlediğim bir filmden bahsedeceğim sizlere. Muhtemelen kimse hatırlamayacaktır ismini ama yine de bir sorayım.

O dönemler bu film çok sık verilirdi. Sanırım Tv'nin ilk açıldığı yıllar olduğu için sürekli döndürüyordu filmi tam emin değilim. Şöyle bir şeydi konusu:

Bir aile var ve bu ailenin "tineycırr" bir de oğlu var. Nasıl şimdi cep telefonu moda ise o dönemlerde de odasında tv olması moda olsa gerek ki, çocukcağız odasına tv alınması için baskı yapıyor. Ailesi ancak eski püskü ve renksiz bir tv alabiliyor. Çocuk bundan hiç memnun olmuyor. Ta ki televizyonun 1 gün sonrasının görüntülerini gösterdiğini keşfedene kadar. Bundan sonrası spoiler olacak ama şöyle de sonu vardı. Bir gün çocuk eve geliyor. Bir bakıyor ki televizyon gitmiş yerine yepyeni süper bi tv alınmış. Daha sonra öğreniyor ki ailesi eski tvyi hizmetçilerine vermiş. Son sahnesinde hizmetçinin babası tv karşısında, kızına artık o eve temizliğe gitmene gerek kalmadı gibisinden birşeyler söylüyordu, falan filan. :)

Biliyorum iğrenç anlattım ama umarım bulunabilir!

Kolay gele... :)
Aman Tanrım,

Şu an inanılmaz derecede sevinmiş vaziyetteyim. Yıllar süren arayışıma bir son vermiş oldunuz. :) Çok teşekkür ederim. :D

Büyük olasılıkla film bu. :D Filmi aradım ama bulamadım. :( Siz filmi nereden izlediniz acaba?
Film ortamda sadece cinemageddon.net sitesinde ingilizce dublajlı olarak bulunuyor. Eğer siteye üye olabilirsen uzun bir süre seed'de kalacağım haberin olsun.
İngilizce olması sorun değil de. O tarz sitelere pek güvenemiyorum ben. Torrent sitesi mi ki bu?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL