Belirsiz Gece Suarelerine Dönüş Suaresi

filmimiz hayırlı olsun :) belki gölge oyunu seçilemedi ama ben izleyin derim,türk sinemasının o yıllarda pek alışık olmadığı bir tarz olmuş ve şevket altuğa bayıldım bayıldım bayıldım, ne kadar özlemişim kendisini!

yaşasın suareler diyorum :D
Filmimiz Hayatta Kalmanın 5 Yolu olmuştur :=) iyi seyirler...
Rica ederim arkadaşlar :)

Oylamada son durum;

Şu ana kadar;

Kilit - 1

Avanti - 1

Touch of Evil - 1

Hayatta Kalmanın 5 Yolu - 4

Gölge Oyunu - 2

Strictly Ballroom - 1

Yarın saat bir gibi oylama bitecek arkadaşlar. Çalışan dostlar böylece filmden haberdar olabilir, salı günü film konuşması :)
bende hayatta kalmanın 5 yolu diyorum.zaten listemde olan bir filmdi.fırsattan istifade izlemek iyi olurdu :)
Selamlar,

Öncelikle güzel filmler, güzel bir ekip, hoş buldum :)

Avanti ve Gölge Oyunu arasında kaldım ama Şener Şen zaafım ağır bastı.

Oyum Gölge Oyunu'na.
Strictly Ballroom diyeyim bende..

güzel bir suare olmuş..üç yapıma kefilim.aslhtchkok,leman ve kubikin önerilerine..mutlaka alın listelere çıkmasa bile dostlar.

eline sağlık dostum :)
Listemde Touch of Evil var ama onu her halükarda izleyeceğim o yüzden oyum "Hayatta Kalmanın 5 Yolu"na gitsin :) İlginç bir şeyler izleyelim arada. Bir de eline koluna sağlık Cemal bey :)
Serzeniş için haklısın slave :))) olmadı ona ayrı suare yaparız. Suareleri hazırlarken birincisinde tüm kayıtlar silindi yanlışlıkla. Sinir oldum ikincisi aceleye geldi :)
hadi bir silkelenelim değil mi :)

bir listede türk filmi varsa,oyum kesin onadır :) aslında "kilit"i çok merak ettim ama online izleme seçeneğini bulamadığım için oyumu ona veremiyorum,bir yerde rastlayan olursa beni de haberdar etsin lütfen çünkü cidden iyi filme benziyor. "hiçbir yerde"yi de izlediğim için oyum "gölge oyunu" na..

bir de (metin) müdürüme bir serzenişte bulunmak istiyorum,asalhitchcock un önerisi olan benim de çok çok çok sevdiğim "dönüş" filmine oy çıkmasın diye mi bu kadar anlaşılmaz bırakılmış acaba? ne ismini yazmışsın ne de anlaşılabilecek alfabeli bir afişini koymuşsun,resmen muamma olarak kalmış arada :)
Şu ana kadar;

Kilit - 1

Avanti - 1

Touch of Evil - 1

Hayatta Kalmanın 5 Yolu - 2
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL