Belirsiz Gece Suare No: 85 - The Lego Movie & Phobidilia

lego filmi

yalan değil çocukluktan beri legoları sevmem,bana fazla köşeli gelirler :) her şeyin kare,dikdörtgen ve benzeri köşeli şekillerle olması benim hiç hoşuma gitmediğinden çocukken legolarla oynamayı reddetmiş bir insan olarak suare olmasaydı bu filmi kesinlikle izlemezdim :) filmin başlarında legoların takılarak hareket etmeleri beni acayip rahatsız etse de film ilerledikçe bunu görmemeyi başardım ve evet itiraf ediyorum filmden pek zevk aldım. özellikle super kahramanlara bayıldım :) zaten filmin göndermeleri güzeldi yoksa hikaye bildiğimiz gaz verici animasyon filmlerindendi. iyi vakit geçirmek için ideal,vallahi daha ötesi yok :)

fobidilya

uzun zamandır izleme listemde olan bir filmdi.açıkcası beklentimde hayli fazlaydı. eğer bu fazlalık olmasaydı filmi daha çok beğenirdim kesin :) öncelilkle biraz kopuk kopuk geldi film bana,ne tam kızla ilişkisini anlatabildi ne ihtiyarın mazisini yeterince doldurabildi ne de adamın kendisinin mazisini... ama adamın haleti ruhiyesini güzel anlatttı allah var :) mesela kıza nasıl öyle ÇOK aşık oldu anlamadım,yada kız niye bir porno kızının lafını bu kadar ciddiye aldı? benim için filmle ilgili havada kalan çok şey oldu.

mesela ben sonuna doğru niye eve o kadar fazla erzak yığdı anlayamadım,zaten dışarı çıkmıyorsun kimseyi de görmeyeyim mi dedi nedir?sonu da pek tatmin etmedi beni,eee bitti mi oldum yazılar akınca :)

kötü film miydi? yooo değildi ama çok çok iyi olabilecekken olamamış ya ona yandım. yine de listemden bir film daha eksildi ya o da bana yeter :)

ber sonraki suare allah bilir nerede olur ama o zamana kadar esen kalın :)
the lego movie

çok tatlı filmdi çok eğlenceliydi. arkadaştan getirtmek zor geldiği için online izledim. hemde uzun bir aradan sonra ilk kez türkçe dublajlı bir film izledim. ve çok beğendim.o ünlü kahramanlar öldürdü beni :) çok güldüm ya. ha bunun dışında pek bişey yoktu.mesajıda biraz gözümüze sokmuşlar ama olsun. sadece gülmeye ihtiyacım vardı belki de ondan beğendim bilemiyorum ama ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum.ikincisi geliyodu dimi? :)

fobidilya

çok ilginçti dicem ama aslında değildi. hepimizin bildiği ucundan kıyısından biraz yaşadığı yalnızlık... üzerine bi de çocukluk tramvaları sonrasında da anksiyete eklenince ortaya ilginç bir karakter çıkmış ve o hepimizin yaşadığı durumdan fazlasıyla uzaklaşmış.zor bir hayat onuda ancak öyle rahat bi kız yola getirirdi sanırım. kızın gidişinden sonra düştüğü hal fenaydı. tv karşısında çürüdü resemen.oyunculuklar iyiydi özellikle suratsız amcanın azmine hayran kaldım :) bir tek lisanları rahatsız etti beni çok kaba ve kulak tırmalayan bi dilleri var.

kendi adıma iyi bir suare oldu yine. öneriler için teşekkürler :)
Ohhh beee uzun zamandır en güzel suareydi :) Gönül rahatlığıyla da iki filmi de izleyebilirsiniz :) Ama yoook ben illa birini izleyeceğim diyorsanız, bence Phobidilia öncelikli tercihiniz olsun :) Animasyon hep izliyoruz :D

The Lego Movie

Tatlı bir filmdi. Büyük bir potansiyel var ortada ama kullanamamış ne yazık ki. Fragmanını izlerken çok eğleneceğimi düşünmüştüm ama keyifli bir seyirlikten öteye gidememiş. Favorim Bad Cop kesinlikle :) Bir de ben ingilizce izledim, umarım türkçe versiyonu daha eğlenceli değildir :'( "Everything is awesome" :)

Phobidilia

Suarenin daha iyisi :) Belki de hiçbir şey beklemeden izlediğimdendir. Uzun zamandır izlediğim en ilgi çekici filmdi sanırım. Sonunu da daha oturaklı yapabilselermiş çok daha yüksek puanlar verebilirdim. Bir adamın anksiyetesini mükemmele yakın anlatmış. Hele bir de psikiyatri stajından çıkıp da taze taze izleyince :) Bu arada anksiyetedense özgül fobik bozukluk (agorafobi) gibi geldi bana çizilen portre :D ama ben ne bilirim ki :P (şuraya biraz da tıbbi bilgi yerleştirelim :P) Sonlara doğru televizyon kumandasına basıyormuş gibi yaparak adamı kovmaya çalışmasına bayıldım :) Bence kesin izleyin :)
İlk yorum benden gelsin bari :p

The Lego Movie

Animasyonları çok seviyorum öncelikle bunu belirteyim. Bu türde izleyip de beğenmediğim çok az film vardır herhalde. Zaten maliyetleri çok yüksek olduğu için çok fazla animasyon yapılmıyor. Yapılanlar da genel itibariyle kaliteli yapımlar oluyor.

Ben Lego'yu çıktığı zaman izlemiştim. Her şeyi çok detaylı hatırlamıyorum ama filmi sevmiştim. Özelikle Batman, Star Wars, Lotr vs. karakterlerinin kullanılması bayağı hoşuma gitmişti. Animasyon severler bu filmi sever diye düşünüyorum.


Evinizden hiç ayrılmadığınızı, şehrin kaosundan uzakta, emniyette yaşadığınızı düşünün... Bütün gereksinimlerinizi kolayca karşıladığınızı: internetten seks, telefondan yemek, televizyondan eğlence. Bu sanal güvenlik ortamında dört yıl geçirdikten sonra işlerin tersine döndüğünü düşünün. Evinizi satmaya kalktıklarını, Daniela adında rahat bir kızın elinde reyting cihazıyla evinize yerleştiğini... Emlakçı Babalık ve Daniela, Regev'i bu dipsiz, inatçı, yalan dünyadan çekip kurtarmaya çalışırken kahramanımız krallığını savunmaya çalışacaktır. Video klipleriyle tanınan İsrailli yönetmen ikilisinin bu ilk sinema filmi çarpıcı olduğu kadar klostrofobik.



Legolar evreninde geçen filmde, sıradan bir adam olan Emmet, beklemediği bir anda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını yakalar. Legoların yaşadıkları dünya zorba ve kötücül bir lego tarafından tehdit edilmekte ve parçalarına ayrılmaktadır. Bu yıkımı durduracak kişi ise yanlışlıkla olağanüstü MasterBuilder ile karıştırılan Emmet'tir. Emmet bu talihsiz yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL