Belirsiz Gece Suare No: 85 - The Lego Movie & Phobidilia

the lego movie:

özellikle batmani sevdim filmde :) çok fazla animasyon izlemeyi tercih eden biri olmadığımdan pek yorum yapamıycam ama genel olarak akıcı, orta seviye eğlenceli bir filmdi.

phobidilia:

bu filmi gerçekten çok beğendim. filmin başında zaten nasıl bir film izleyeceğimizin sinyallerini vermişte yönetmen. tam da beklediğim gibi oldu. fazla uzun olmayan sürede çocuğun yaşadığı iç bunalım gayet güzel anlatılmıştı. arada geçen şarkıyıda ayrıca beğendim.

en beğendim sahne tabiki arka arkaya film repliklerini sıraladığı sahneydi. bir de evi satın almak için gelenlere yaptığı hareketler beni çok güldürdü :)

film ne tam anlamıyla bize çocukla bağ kurmamızı sağladı ne de konudan uzaklaşmamızı. bu açıdan çok başarılı buldum.

öneren arkadaşlara teşekkürler :)
:) :) bu kim?

gruba girmeye çalıştıda almadınız ve bu yüzden hırsmı yaptı? gayet eğlenceli bir(çok) kişiliğe benziyor :)
sakin ol şampiyon!!!
hahaha meraklı şey seni :D vuuuuuu neler olacak acaba? neler olacakmış ben sana söyliim mi? sen böyle sahte hesaplar açmaya devam edeceksin. haliyle her seferinde tekme yemeye de devam edeceksin. sitenin aktif üyeleri zaten belli. senin gibi yerden bitme mantarlar ancak böyle klavye başında sallarlar. bence bugün 10-15 mail adresi al. hazırda bulunsun bolca hesap açarsın. burdan sataşırsın millete. şimdi yoğunum ama akşam yazdıklarını okurum söz :D
biz safız da siz nesiniz acaba? sen ve senin gibiler için sinsi diyelim mi mesela, ya da fesat? bizden bu kadar rahatsız olup her yaptığımızdan da haberiniz var. okumadan geçmek gibi şahane bir seçenek varken hemde. buraya geldik kendi sayfalarımızda takıldık. bu sizi niye

bu kadar rahatsız ediyor? bize yapılanın aksine başkalarına sataşmadık, başka sayfaları sabote etmedik. ha siteden çok memnun değildik bu arada. ama sizin aksinize bize birlikte olmak yetiyordu. bu afra tafra da neyin nesi? şimdi şöyle yapalım. biz temelli gitmedik önce bunu bir hazmedin. ara ara burada olmaya ve senin gibilere rahatsızlık vermeye devam edicez. yorumlarımızı sinsi sinsi okumaya devam edin. eminim özel mesajlarımızı da merak ediyosundur. çok istiyosan onlarıda paylaşırız. sor söyliyelim yani.yazık!
İki yorumada hitaben kendi adıma bir cevap vereyim, adminlerden memnun olduğum yok, 1 ay önce çok basit bir cevap gerektiren mail attım hala dönüş gelmedi. Hadi onu geçtim ne güzel safız demek ki sataşan olduğunda da bunu gizleme, özel mesajlarla birbirimizi gaza getirme gibi saçmalıklara başvurmuyoruz. Bu kadar detay bilindiğine göre demek ki hiç üşenmeden girip okuyan birileri varmış, hiç çekinmeyin gittiğimiz yerede gelebilirsiniz, imza toplamaya gerek yok ilginiz için teşekkürler yine de...
açıklama için Arigato Oğuzhankun ^^
Stok işi: Suratsız'ın onu evden çıkartmak için iletişimini keseceğini düşünmesinden dolayıydı. Zorla bir çıkartma olmasın diye oraya kamp kurdu :D
The Lego Movie

Hehe, çok eğlenceliydi. Legoları oldum olası sevmişimdir. Yeğenlerimle arada oynarım ^^ Ailece izledik animasyonu. Baya eğlendik. Bütün karakterler iyiydi ama Batman karakterine bayıldım :D Yeğenim (7 yaşında, adı Zübeyde) "hala tvde çıkıyordu ben görmüştüm ama izlememiştim" dedi. Hep beraber izlemiş olduk. Çocuklarla birlikte izleyince daha eğlenceli oluyor ^^

Fobidilya

Aslında israil yapımı olduğu için filmi izlemeyecektim ama sinema aşkı işte herşeyin önüne geçiyor. Başlarda sıkılmama rağmen ortalarda filmin içine girebildim. Bu hastalık fena birşey çok fena. Başrol oyuncusu süperdi ve yaşlı adam Suratsız.

""""Spoiler""""

Adam tv başındayken Daniela birşey demişti "Türk kanalını açmış saçma birşey izliyorsun, şu haline bak" filan dedi. Bizim diziler orada izleniyor mu? yoksa çevirmen mi böyle bir şey uydurmuş anlamadım gerçi tvyi gösterdiler hemen sonra Türk olarak birşey göremedim. Nadidoş'a katılıyorum dilleri çok itici. Ha birde o stok işini ben de anlamadım Serpil.

Günümüzde böyle insanlar çoğaldı sanki. Tv ve özellik net başında insanlar o kadar çok vakit geçirir olduki. Tvde birbirini kıran, seviyesizleşen, güvensiliğin dibine vuran insanların bulunduğu saçma salak yarışma programlarını izleyen insanlarda oluşan değişiklikler. Kimse kimseye güvenmez oldu. İnternetin yarattığı bağımlılık. Herkes sanki yavaş yavaş bu hastalığa yakalanıyor.

Allah sonumuzu hayır etsin. Öneriler için teşekkürler güzel bir suareydi ^^
bir de söylemeden geçemeyeceğim : fobidilya yı izlediğim internet sitesinin yorumlar kısmında tek bir yorum vardı,o da şöyle bir cümleydi :

özdeşim kurmanın doruğuna vardım.

film gibi yorumu da orjinal geldi bana. bir de benim yorumuma bakın hele :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL