Belirsiz Gece Suare No: 80 "9"

oyunculuklarla ilgili bir şey daha söylemek istiyorum : ali poyrazoğlu bu tarz rollerin üstüne yapıştığını düşünmüyor mu acaba? evet normal hayatında cinsel tercihi bu yönlü olabilir ama bu sürekli aynı rolü oynamasını gerektirmez bence..
İlk olarak ben de Serpil gibi Serra Yılmaz'ın oyunculuğuna takıldım azcık. Genel olarak film sürükleyici kendini merakla izlettiriyor. Karakterlerin her biri de çok iyi ama Serra Yılmaz olmamış bu filmde. Kaya karakterinin sahneye çıkmasından sonraki sahneler çok iyi.Filmin müzik seçimide iyi yapılmış. Gerilimi daha iyi hissetmemizi sağlıyor.Emre'ye katılıyorum uzun zaman sonra güzel bir Türk filmi izledim ben de :)
gene yazdıklarım kayboldu yaa,neyse ki çok uzun yazmamıştım :)

yine bir türk filmi izledik,yine ben çok mutlu oldum,lowen in dediği gibi biz hep türk filmi izlesek ya :D

genel görüşe katılıyorum; kurgusu ve tek tek bireylerin hikayeleri çok iyiydi. tek mekan olmasına rağmen hiç sıkmadan,sürekleyici bir şekilde kendini izletti. oyunculuklar da genel olarak iyi olmakla birlikte serra yılmaz ın oyunculuğuna yine takılmadım desem yalan olur. kendisi benim gözümde o kadar elit bir yerde ki bir tık aşağıda bir sosyal sınıfa ait bir kadın karakter canlandırdı mı hiç yakıştıramıyorum kendisine çok eğreti duruyor benim gözümde. kendisi dedikodu yaparken bile kontes gibi duruyor mübarek :) belki de hiç bozmadığı(oynamadığı) şivesinden dolayı sürekli bir ferzan özpetek filminde oynuyormuş gibi takılıyor :) cezmi baskın konusundaki fikirlere katılıyorum,gerçekten büyük oyuncudur;özellikle beynelminel filminde beni hem çok güldürmüş hem de çok ağlatmıştır...

güzel bir filmdi,bir sonraki suarede görüşmek üzere :)
tomanas, zaten o akasya durağı kimleri rezil etmedi ki. Koskoca Zeki Alasya bile ne hallerde. Cezmi Baskın çok büyük oyuncudur.
Lowen sana katiliyorum akasya duraginda oyunculugundan tiksindigim Cezmi Baskının bu filmdeki oyunculugu mukemmeldi.
Keske hep turk filmleri boyle olsa bizde hep turk filmi izlesek :)
Çok çok iyi bir filmdi dediğim gibi. kurgu çok iyiydi. hikaye, işleyiş, oyunculuklar oldukça başarılydı. fikret kuşkan abartmış mı, yoksa böyle mi olması gerekiyordu? bütün oyunculukları bir kenara bırakıp, Cezmi Baskın'ın oyunculuğunu ayrı bir yere koymak gerekir bence.

Hep Türk filmi izlesek ya :p
hem teknik açıdan hem de hikaye bakımından beğendim. oyunculuklarda iyiydi bence. başından itibaren merak duygusu taze tutuluyor. bazı karakterlerin falsolu olduğu çok belli olsada ( fikret kuşkan ve ali poyrazoğlu'nun karakterleri mesela ) sıkılmadan izledim. önce herşey yolundaymış gibi davranan sonra yavaş yavaş çözülmeye başlayan karakterler çok iyiydi. ayrıca neredeyse tek mekanda geçiyor oluşu, sorgu sırasında soruları duymamak sadece karakterleri görmek iyi düşünülmüş. sürekli önerilen bir filmi daha aradan çıkarmış olduk böylece, teşekkürler :)
Kürşatcım katılıyorum bence de sadece yazsın sadeceyonetmesın :)
Filmi çok beğendim özellikle kurgusal anlamda. Mahalle sakinlerinin birbirleriyle olan ilişki ağı gayet ilgi çekici ve enteresandı. Kurgunun ve oyunculukların ön plana çıktığı bir film olmuş. Bana gerilimi iyi hissettirdi.

Arzu'ya teşekkürler :)
Eksiklerine rağmen beğendim filmi. Nar bu film yanında hiçbir şey bence :) Hoş bir senaryosu var ama oyunculuklar sınıfta kalmış bence. Hepsi bir eğreti durmuş. Hiç beğenmeyeceğimi düşünüyordum ama yapılmaya çalışılan şeyi takdir ettim. Mümkünse Ümit Ünal şu yönetmenlik işini bir daha düşünsün :) Senaryoları yazıp, yönetmesin :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL