En Çok Katılımın Beklendiği Suare ya da İşte Öyle Bir Şey

http://www.youtube.com/watch?v=EoaPhxNubL0

devam etmemesi için hiçbir sebep yok zaten. yılların getirdiği dostluk boşuna değil :) hakikaten şaka maka kaç yıl oldu ya :)

dediğin gibi arada hayat şartlarından dolayı kabuğa çekilme olabilir.
aynen, umarım her zaman tüm arkadaşlarla dostluğumuz devam eder. zaman zaman kabuğumuza çekildiğimiz olur ama bu insan olduğumuz için böyle.

:D Bu resim hoşuma gitti.

zaten o soy cubayı bulamadığım için gezimi iptal etmmiştim :) neyse müsait anlarda tekrar balon turuna başlarız.

eski site eskide kaldı dostum :) belkide alışmıştık diye bize öyle geliyordu. son zamanlarını hatırlıyorumda berbattı. siteler hikaye, dostlar nerde biz orda :)
Bi de buradan bi türlü sohbet etmeye alışamadım. Eski site o anlamda çok pratikti. :D

Biraz müzik;

http://www.youtube.com/watch?v=XBb3Vchh6jU
Projeye buradan devam ettiydim ve bu ara daha işlevsel hale getirdim ama ciddi anlamda zaman istiyor. Bir ara devam ediceğim. Sana çok bilinen bir Küba filmi önerebilirim. Soy Cuba mı neydi isimi. :)

http://www.filimadami.com/bir-mevzu-cikar/giri/188/80-filmle-devri-alem/1/
senin devri alem projen iyiydi :) ben kübada kalmıştım ama izleyecek film bulamadığımdan kopmuştum olaydan :) bir ara balon turuna tekrar çıkarız belki :)
tomanas hepsini izledikten sonra teferruatlı yorum yaparız. :) Bana şu suarede en uzak film Eksik Resim gibi. Essam ben de Devri alem projemde Aki ile tanıştım. Sen benden ondan daha fazla film izlemişsin. :)
fırsat buldukça filmografisini bitirmeye çalışacağım. kaurismakiyi önce eski siteden oradaolmayanadam sayesinde keşfetmiştim, sonra bir oyun sayesinde finlandiyalı birkaç dost edindim. resmen tapıyorlar adama. seviyorum finleri :)
Güzel ve farklı bir filmdi. Dediğin gibi duyguları iyi yansıtabilmiş. Kaurismaki sayesinde şu onun sevdiği Finlandiyalı grupları ve müzikleri inceleme şansı da bulmuştum.

http://www.youtube.com/watch?v=G_X4yAFN_Gk
biraz kasvetli bir yapısı vardı ama özellikle finale doğru beni benden almıştı. o kasvetide kızın ruh halini yansıtmaya çalışmasına veriyorum. yalnızlığı, kızın o yalnızlıktan kurtulma arayışı ve hayal kırıklığı çok iyi aktarılmış.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL