En Çok Katılımın Beklendiği Suare ya da İşte Öyle Bir Şey

İzlemek istediğim ama bir türlü kısmet olmayan Gadjo Dilo'yu diyorum ben de.
şu aralar hiç derinlere dalacak halim yok arkadaşlar ben okg gibi gülmek istiyorum ve wanda diyorum :)
Kendimden hiç beklenmeyecek şekilde, komedi filmi olsun diye düşündüm ve Wanda'yı seçtim :) Güzel bir suare olması dileğiyle :D

Bu arada eline sağlık dostum :)


Wanda Adında Bir Balık - lowen

Elmaslara pek düşkün(!) olan seksi Amerikalı Wanda ve erkek arkadaşı Otto, bir elmas koleksiyonunun soygununu planlayıp gerçekleştirmek üzere İngiltere'ye gelirler. Ekibin diğer üyeleri George ve Ken'dir.

Wanda ve Otto elmasları kendilerine saklamak istedikleri için George'u polise ihbar ederler. Oysa beriki elmasları çoktan başka yere saklamıştır. Wanda elmasların yerini öğrenmek için son çare olarak George'un avukatıyla yakınlaşmak zorunda kalır ve komedi doruğa tırmanır.



Dünyalı - vitall

Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek için evinde toplanırlar. Bu erken emeklilik için ortaya koyduğu sebep herkesi şok eder: Taşınması gereklidir çünkü John hem yaşlanamaz hem de bundan dolayı ölümsüzdür. O bir mağara adamıdır ve yaklaşık 14.000 yıldır hayattadır...



Timsah - halatmutlukalanlardansupheduymakgerekir

Berlusconi'yi nasıl bilirsiniz? İtalya Başbakanı ya da Milan kulübü başkanı olarak mı?Nanni Moretti, 2006 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışmış olan filmiTimsah'ta bütün bu bilinenlerin ötesinde bir Berlusconi sunuyor.

Hem iş hem de özel hayatında tam bir çöküntü yaşayan Bruno Bonomo'nun eline bir gün 'Timsah' isminde Berlusconi ile ilgili bir senaryo geçer. Bunu iş hayatı için önemli bir fırsat olarak gören Bruno, hemen harekete geçerek filmi gerçekleştirmek için elinden gelen herşeyi yapmaya koyulur.



Sürüklenen Bulutlar - Cemal Erdem

Sıradan bir yaşamları olan Lauri ve Ilonanın tüm hayatı işleri, köpekleri ve birbiridir. Onlar, kurdukları küçük dünyalarında mutludur. Ta ki, Laurinin işten çıkarılmasına dek. Lauri bağlantıları sayesinde çok geçmeden yeni bir iş bulacağını düşünmektedir; fakat günler geçmektedir ve iş bulamamaktadır. Bu arada Ilonanın çalıştığı restoran el değiştirince, Ilona da kendini sokakta buluverir. Karı koca kendi imkanlarının dışında iş bulma kurumlarına da başvurur; fakat başarısız olurlar.

Tam ümitlerin kesildiği sırada, Ilonanın eski patronu Rouva Sjöholm ile karşılaşmasıyla beklenmedik bir şey olur. Şans bu sefer yüzüne gülmüştür.



Black Rain - crowfuu

Masuji Ibuse'nin romanından uyarlanan ve Hiroşima'ya atılan atom bombasından sonra yaşananların hikayesi.



Rosetta - esmeralda

Rosetta'nın hergün savaşını verdiği bir yaşantısı vardır. Bir iş bulur, sonra onu kaybeder, sonra gene başka bir iş bulur. Artık öyle bir hale gelir ki hayal kırıklığına uğramaktan korkmaya başlar. O da herkes gibi normal ve düzgün bir yaşantısı olsun ister aslında. Ne eksik ne fazla



Miracle in Cell No. 7 - okg

Kızını çok seven zihinsel özürlü bir baba (Ryoo Seung-Ryong), yanlışlıkla bir suçla suçlanır ve cezaevine gönderilir. Daha sonra hukuk fakültesi öğrencisi olan kızı Ye-Sung (Park Shin-Hye) babasını kurtarmak için çalışır. 1997 ; Yong-Goo kızı Ye-Seung (Kal So-Won) ile zeka özürlü olmasına ragmen mutlu mesut yaşarlar. Onlar hergün bir dükkana uğrayıp kızına sarı Sailor Moon sırt çantası alacağına dair söz veriyor. Bir gün, son sarı Sailor Moon sırt çantasının satılmakta olduğunu farkederler. Yong-Goo satışı engellemek için magaza içine gider, ama çantayı satın alan babanın tokat atmasıyla olay biter.Ertesi gün çalıştığı otaparkta sarı Sailor Moon sırt çantası almış bir kız görür. Kız çantanın satıldığı bir magazayı bildiğini söyler. Yong-Goo kızı geleneksel açık pazara kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız bilinçsizce yere yığılır ve Yong-Goo kıza CPR yapmaya çalışır. Yanlarından geçen bir kadın polis çağırır. Yong-Goo Çocuk kaçırmak ve cinayetle suçlanır. Ölen kızın babası da Ulusal Polis Ajansı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapsedilir. Hapishanede 5 mahkumla Yong-Goo bir hücreyi paylaşır. Bir gün, Yong-Goo hapishane çete lideri So Yang-Ho (Oh Dal-Su)'nın hayatını kurtarır. So Yang-Ho minnettarlığını elinden geldiğince göstermekte ve Yong-Goo'ya her şekilde yardım etmektedir. Yong-Goo kızını görmek istediğini So Yang-Hoya söyler. Beş tutuklu bir muzice gerçekleştirmek için plan yapmaya başlarlar...



Mommo - yeşilimtrak

Dokuz yaşında bir çocuk; hem ağabey, hem baba, hem anne, hem de bir bilge olabilir mi? Ayşe için olur. Hatta hiçbir şeyden korkmayan bir ağabeydir o.

Annesiz iki çocuğun içinizi ısıtacak, kimi zaman gözünüzü yaşartacak öyküsü. Hem de gerçek. Yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkini anlatan film, sürpriz bir finalle bitiyor.

2009İstanbul Film Festivaliprogramında yer alan film,59. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde de gösterilen iki Türk filminden biri oldu



Çılgın Yabancı - miss pace

Stephane, bilinmeyen bir şarkıcıyı bulmak için Romanya'ya tuhaf bir seyahat yapmakta olan genç bir Fransızdır. Aradığı kişiyle ilgili tek ipucu, bir kasetin üzerinde yazılı bir isimdir: Nora Lurca. Babasından kaldığı için manevi değeri olduğunu düşündüğü kasetteki sesin sahibini, bu çingene şarkıcıyı bulup gün ışığına çıkarmak üzere dolaşırken, kırsal alanda Isidore'ye rastlar. Çingenelerin bu yaşlı şefi ona sahip çıkar.Stephane, bilinmeyen bir şarkıcıyı bulmak için Romanya'ya tuhaf bir seyahat yapmakta olan genç bir Fransızdır. Aradığı kişiyle ilgili tek ipucu, bir kasetin üzerinde yazılı bir isimdir: Nora Lurca. Babasından kaldığı için manevi değeri olduğunu düşündüğü kasetteki sesin sahibini, bu çingene şarkıcıyı bulup gün ışığına çıkarmak üzere dolaşırken, kırsal alanda Isidore'ye rastlar. Çingenelerin bu yaşlı şefi ona sahip çıkar.

Buyrunuz :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL