Yılların getirdiği dostluk.Sinema Aşıkları!

Hoşbulduk Arzucan :)
Cemalcan gelmiş, hoşgelmiş ^_^
Ağlamak istiyorum sevgili seyirciler :D
Cenk şarkı çok güzeldi teşekkürler ^_^ toplu sahne güzelmiş tam benlik birilerini hayal ediyorum şu an aynı sahnede ^_^

Emre ve essam ikilisi baya kaşınıyorsunuz siz. essam adresini alabilir miyim ? :D
Selamlar salmakis ve essam :) Evet bende sizlerden şikayetçiyim, o yüzden bu kadar geç yazdım bunu da. Gelip bir yazı yazıp beş ay gözükmüyorsunuz, sorularımız ve heveslerimiz hep havada kalıyor :(
hıh bak:) işim çok ayakları :) şu an sizinle uğraşamam muhabbetleri :) hep aynı taktikler yani. bak gör :) ekürisi gelsin aslan kesilir bunlar :) ama biz yermiyiz? yemeyiz tabiki :)
dostum neler gördük neler, dediğin gibi :) bunlar daha acemi :)
özür dilerim dostum, buranın takip olayını maalesef çözemedim :)

sizden gelen taşta olsa eyvallah:) haklısınız ne diyeyim :)

helal sana dostum :) zaten o arzu ile nadidoş ekip kurmuş farkettim. biri sırtını uzakdoğuya dayamış diğeri lee pace dallamasına:) bizi korkutabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar:) biz neler gördük değilmi dostum :P susarım öyledir ya :) kimseyi üzmek istemez garibim :) dengede tutmaya çalışıyor işte ne yapsın :)
Cenk şu an için durgunum ama bu durgunluk özellikle biri ve birileri tarafındanyanlış anlaşılmasın , her an her şey değişebilir ^_^

Emre bir yerlere gittiğimiz yok boşuna sevinme kuzum :) hevesin kursağında kalsın yani :D
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL