Yılların getirdiği dostluk.Sinema Aşıkları!

Bu dizi izleme, kitap okuma faslı işte oluyorsa adresi isterim hemen bir başvuru yapabilirim :)
Arzu ben de sıkıntıdan ne yapacağımı bilmiyorum. Öyle boşum ki. Dizi izledim, kitap okudum, burda muhabbete daldım ama zaman geçmedi bi türlü. Akşam olsa bari :/
ah ah şu an işim başımdan aşkın olmasaydı katılırdım bu güzel sohbete :) muhasebe I hate you. :(
Sıla diyenler hala var ben de Serpil'e alıştığım için öyle hitap ediyorum. Sen Sıla demeye devam et :)

Deniz'den çok uzun süredir haber yok bildiğim kadarıyla. Diğer siteden ayrıldıktan sonra uğramadı pek. Zeynep bi ara uğramıştı buralara ama uzun süreli olmadı. Belki Nadide'nin haberi vardır Zeynep'ten.
Evet serpil'e de hala sıla diyor olmam ne kadar gerilerde kaldığımı gösteriyor :) İyi o zaman eş hal hatrı sorulacak kimse yok, ondan yırttım :) Bir de zeynep ve deniz vardı, onlardan haber yok mu görüşeniz var mı?
Salmakis zaten Serpil dışında medeni durumu değişen yok :)
Hoşbulduk vital, ben herkesin iş-eş durumlarını karıştırmış haldeyim absürd bir soruyla gelirsem şaşmayın, şimdiden söyleyeyim :) İş hayatı insanın hafızasını sıfırlıyormuş, 2 sene sonra bendeki etkileri başladı :)
O zaman şehir değiştirecektin onu da mı yaptın? Sorgu memuru gibi soru yağmuruna tutayım seni hazır bulmuşken :)
evet vitallcan yaklaşık 3 yıl geride kalmışsın :) maalesef devrettim işyerimi.
Essam izinliyim demişsin de sen kendi işini yapmıyor muydun? Ben çok geçmişte kalmışım sanırım :/

Salmakis de hoş gelmiş bu arada.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL