Yılların getirdiği dostluk.Sinema Aşıkları!

:D şimdi tabii teşekkür etmem gerek en azından yakmıyorsun Arzucan, senin kitabını ben belki okuyamam ama doktor severse başucu kitabı yapar :)
yok Cemalcan ben seni yakmayacağım başka planlarım var o çok kokulu olur :D

ve hayırlı olsun umarım olumlu sonuçlar alırsın ^_^

ben de düşünüyorum bir şeyler yazmak konu tam net değil kafamda ama mekan ve karakterleri oluşturuyorum şimdilik bakalım ^^
Sahipsiz sanmayın Metin'i Arzu yakacak :) yani harçlığımı çıkarıyorum Yağmur :) bir kitap dosyası hazırlıyorum öykü, onunla haşır neşirim daha çok, haftaya bir yarışmaya yollayacağım, o bitmedi, ben bittim :D
bence tek tek hepsini uygulayalım :)

yanlış tarafa giden bir şey yok yağmur hanım :)
hoşgeldin Yağmur ^^ ben de sürekli pc başnda olduğumdan vakit buldukça damlıyorum kolay gelsin sana :)

şişşşt ne oluyor? siz kimi yakıyorsunuz orada durun bakalım. sahipsiz sanmayın :D
yok dostum öyle zevkli olmaz :) bak ben birkaç düzenek hazırladım, uygun gördüğünü hayata geçirelim :)http://www.youtube.com/watch?v=qNJ9Vwr_Xzcbenim favorim tüm uzuvların tersine döndüğü düzenek :P he dersen metin efendiyi hazırlayalım :)
Benimki sitem değil küçük bir takılmaydı sadece de neyse yanlış bir tarafa gitti...

Metin işe girdin mi işe :)
Evet evet, konu Metin olunca herkesi daha iyi tanıyabiliyoruz, yazıktır, günahtır diyen yok, yakmak isteyen, kesmek isteyen, çarmıha germek isteyen, bir günah keçisi bulmuşlar kendilerini gizlemek için onu kullanıyorlar, Yağmur hoşgeldin :D
bence direk yakalım gitsin, uğraşmaya değmez :)
yağmur,

tek tek belirtmedim, hepinize birden hoşgeldiniz yazmşıtım. keşke tek tek isim verseymişim :)

tekrar tekrar hoşgeldiniz, hiç gitmeyin olur mu? :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL