Yılların getirdiği dostluk.Sinema Aşıkları!
sindiğimi iddia eden arakadaşa sevgilerimi iletiyorum :) salmakis hoşgeldin. ne güzel şenlendirmişsiniz buraları uzun süredir bu kadar uzun konuşmalar okumamıştım :))
metincanım ben her türlü yanındayım kardeşim seni o ikisine yedirmem merak etme :))
Bakalım daha ikinci haftamdı ne kadar etkili olur bilemem :D Bende ilkinde bir mucize olmazsa kazanabileceğimi düşünmüyorum :)
aa sen erken başlamışsın bizimkiler son zamana bıraktı her şeyi o yüzden bir kere daha bir kere daha denemek zorunda kaldılar :)
Eheh kovulmak mı? Bak bak hain planlar :) Neyse önünde güzel işler olması dileğiyle o zaman :) Sorma yahu dershaneye gitmeye başladım, iki günde bir kitap bitiriyoruz nerdeyse. Korkunç :D
Amacım zaten kovulmak olduğundan pek sorun değil gibi :) Tus için şimdiden kolaylıklar diliyorum sana da iki arkadaşımla bu süreci yaşadım son iki üç senedir, hayatımda böyle bir sisteme tanık olmadım :)
Basıldığı anda haberini bekleriz her şey istediğiniz gibi ilerler umarım
Benim dargınlığım kısa sürelidir, iki gün üst üste yazarsanız hemen tav olurum :D Salmakis işini çok değil de az savsakla ki kovmasınlar sonra :)
Essam dostum yok daha beşinci sınıfım :) Haziran 2016'da mezun olmayı planlıyorum :)
Aynen, kesinlikle şikayetim yok :) çok teşekkür ederim, kısmet olursa kasımda basılı bir iş de yapacağız artistik bellek adına, az kazanıp oraya yatıracağız birkaç arkadaşla birlikte :)
her kitap severin sevebileceği bir kitap olacağını düşünüyorum Cemalcan :D umarım öyle olur ^_^ hadi ben çıktım sizlere doyum olmaz (essam ve Emre üzerinize alınmayın) iyi akşamlar ^^
Ne güzel yorucu da olsa keyif aldığın bir şey yapıyorsun en azından. Bu arada artistik bellek çok iyi bir iş, takipteyim :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.