Belirsiz Gece Suare - Mini Suare - L'Homme qui plantait des arbres ve La Jetée

ben yıne ızlemek için vakıt yaratacagım ama olur da ızleyemezsem aman kacırmayalım :)
Hayır esmeralda zorunlu değil :)
kısa fılmlerı de ızlemek zorunlu muydu acaba?
La jeteeyi pek sevemedim. Kısa film olmasına rağmen konsantre olamadım bir türlü ve dolayısıyla insan deneyleri gibi bir konusu olmasına rağmen etkilenemedim. Teknik anlamda laf edecek halim yok tabii ki fotoğraf kareleriyle anlatılması hoştu.

Ağaç eken adam ise çok daha etkileyiciydi benim için. O çizim tekniğine hayran kalmamak ne mümkün. Çok sevdim. Hikaye de ayrı güzeldi. Gerçek olamayacak kadar güzel. Bu zamanda kim herhangi bir şey için kendini böylesine adar ki?

Sayende kısa film izlemiş olmak bile güzel oldu doktor. Teşekkürler :)
Ağaç eken adam Elzeard Bouffier sen ne güzel adamsın, herkes böyle olsa ne güzel olurdu dünya daha da yaşanır bir hal alırdı.

Çok güzeldi çok beyendim çok. İnsana mutluluk ve umut veren bir animasyon. Çizimlerde oldukça güzeldi. Kuru boya çalışması bu kadar mı yakışır bir animasyona. Hikayenin anlatımı da bir o kadar güzeldi.

Biz deki üst düzey yetkilileri de şu animasyonu izleyip biraz ders alsa ne iyi olur.

"fiziksel ve manevi kaynaklarından başka bir şeyi olmayan tek bir adamın bu çölü cennete çevirdiğini düşününce, her şeye rağmen insan olmanın hayran olunacak bir şey olduğunu hissediyorum. bu sonuçlara ulaşmak için gereken tutarlılık, ruh büyüklüğü, azim ve cömertliği hesaplayınca, hiç bir yardım almadan Allah'a layık bir işi başarıyla tamamlayan o yaşlı, eğitimsiz köylüye büyük bir saygı duyuyorum."

kesinlikle katılıyorum. Bu bir animasyon ama gerçekte de bu işi layıkıyla yapan insanların olduğunu düşünüyorum. Allah onları eksik etmesin.
teşekkür ederim beba(:
hayır yeşil değildi :)
kısa filmleri izlemek zorunlu muydu?
ben hemen iki film arasında bir bağ kurmayı başardım; biri tamamen fotoğraflardan biri de karakalem resimlerden oluşuyor;kareleri kafada birleştirmek size kalmış :)

evet ikisi de çok iyi filmlerdi ama üzgünüm verdikleri duygular açısından bir "kelebek sirki" değil yani :D
La Jetee'yi daha önceden izlemiş olduğum için havadan + kapsam :)

güzel bir kısa film, insan deneylerine değinmesi açısından düşündürücü. fakat ne yalan söyleyeyim deney sahnelerinde adam uyku gözlüğünü takmış hamakta rüya görüyor gibi gelmişti, belki de bu yüzden çok rahatsız edici değildi film. geçmişe dönüşlerle ilgili yazmayayım siz de izleyin öyle konuşalım :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL