Belirsiz Gece Suare No: 56 - The Book Thief

Oğuzhancım takılıyorum yoksa kırar mıyım seni(:

cemal erdem tabii ya çocukluğumdaki filmlerden biri. ekrana kaç kez yapıştık işte.
Ahaha yeşil aşkolsun :) Ben de biliyorum o filmi yani :(
Ah, demek aynı zamanlarda aynı kanalın, aynı filmin başındaymışız :) kim bilir kimler izledi daha aynı anda :) harika bir paylaşım ve his :)
ben baya beğendim. karakterler çok gerçekti. aslında bu da aşina olduğumuz bi konu ama sıkmadan izlettiriyo kendini. çocuk oyuncuları çok beğendim çok güzeldiler. anne baba da keza öyle. dedim ya karakterleri çok sevdim. max ölecek diye çok korktum. halbuki azrailin dediği gibi hiç kimse sonsuza kadar yaşamayacak.ama olsun :) bodrumda kar topu oynadıkları sahneye bayıldım.bi de fena halde kitaplarıma sarılasım geldi :) merak ettiğim yapımlardan biriydi kitap hırsızı. bu ara suare olmasa film izlediğimde yok. iyi oldu. özgürce hocama teşekkürler :)
cemal erdem ben de çok severim o filmi. Çocukluğumda sayısını hatırlayamadığım kez kanal d de izlemiştim. Şimdi ortamlarda online seçeneğini bulamadım. İkincisi de vardı. Ne güzel filmdi ya. Hatta ghostbusters ı izlerken baba rolündeki adamı da yad ettim bugün (:
sisifos sevmediğim kısmı açıklamışsın(:
Tam çıkmıştım My Girl var dediler geldim, çok çok severdim zamanında hala severim belki tekrar izlesem hatta izleme vaktim gelmiş belli ki .)
Hep sen mi bana katilicaksin yesilim, bu sefer de ben sana katiliyorum:) bu amerikalilar, izmirlilerden beter, bayiliyorlar amerikayaO.o bi numarasi yok hee, 9 milyon km kare bi alan, baskenti washington, baslica gecim kaynagi somurgecilik :) bir millet olmayip bu kadar milliyetci propaganda yapan, bi garip memleket.
Ölümün anlatıcı olması güzel bir sunuştu benim için. O konuşurken sanki masal dinleyecekmişim gibi geldi bana. Tamam biraz ironik bir cümle ama yine de sevdim ben.

Herkes gibi ben de dile takıldım ki zaten aksi mümkün değildi. Alman milli marşı ve okuldaki çocuklar kıza aptal diye bağırıken hep Almanca ama diğer diyaloglar İngilizce. Bir de diyaloglar İngilizce olmasına rağmen hayır kelimesi Almanca yine.

Limon sarısı saçlı çocuk Rudy ne güzel aşktı sendeki. Hem kıza hem de Rudy ye bayıldım. aralarındaki aşk bana My girl (kız arkadaşım) filmindeki aşkı anımsattı:( Oğuzhancığımın yaşı yetmez bu filme:P (: Kız da o filmdeki kıza çok benziyordu. Belki de ondan sevdim.

Ağlak bir insan olan beni, film yer yer buruk gülümsemelere itti de bunun ötesine geçmedi. Sanırım taşlaştı kalbim ya da zaten filmin sunduğu bu kadardı. Baba kız diyaloglarını, aralarındaki bağı çok sevdim. En masum hırsız sensin Liesel.

Emily Watson ve Geoffrey Rush tan övgüyle söz etmeye gerek bile duymuyorum.

Amerika gelince mutluluk da geliyor ya bu tarz filmlerde işte ben bu kısmı hiç ama hiç sevmiyorum. Eklemeden edemedim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL