İzledim Pişmanım...

District 9

sadece 20 dk katlanabildim
Magnolia

her ne kadar yüksek bi imdb puanınasahip olsada ben bu filmi izlerken ölümünesıkılmıştım.inat etmiştim desonuna kadar izliycem diye.parça parça izleyip bi kaçseferde bitirmiştim.hayır niye inat ediyosam izlemekte bu kadar.sevmedim işte.bıraksaymışım keşke.o kadar izledim barisonuna kadar getiriyim mantığı heralde.izlerken bu derecesıkıldığım başka bi film daha hatırlamıyorum şuan.
Konuya mükemmel uygunlukta bir "berbat" listesi çıkartayım sizlere arkadaşlar. Bu yazacağım listedeki filmlerden uzak durursanız ne mutlu size. Liste :

1-) Kanfu-Kun

2-) Sabit Kanca

3-) Okul

4-) Total Recall

5-) Srpski

6-) Twilight Serisi

7-) Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu

8-) Tomorrow, When The War Began

9-) La Meute

10-) Büyü

11-) Cehennem 3D

12-) Çılgın Dershane Kampta

13-) Keloğlan Kara Prense Karşı

14-) İncir Reçeli

15-) Destere

16-) The Last Airbender

17-) Dabbe 2

18-) BloodRayne

19-) DOA: Dead or Alive

20-) Ve türlü türlü absürd korku filmleri.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ciddi anlamda berbat filmler bu saydıklarım bana göre.
[[[ İZLENMEDEN ÖLÜNMESİ GEREKEN FİLMLER...(bu alternatif başlık alıntıdır) Recep İvedik filmleri değil de IMDB si yüksek, ya da genel olarak beğenilmiş ama sizin beğenmediğiniz film. Mümkünse gerekçesi ile birlikte... ]]]

Black - Siyah (2005)

http://www.filimadami.com/film/3468/black/

Hiçbir canlının bu şekilde yaşamak zorunda kalmaması en büyük dileğimiz.

Ama bir yakınınız bu durumda olsa bu yöntemle eğitim veren birine emanet eder misiniz onu? Hadi ettiniz, filmde başarı sağlıyor bu yöntem ama gerçek yaşamda böyle bir olasılığın varlığını kabul edip güvenebilir misiniz? Hiç bir bilimselliği, gerçekçiliği olmayan bu yöntemin eğitim diye yutturulması korkunç. Sevgili öğretmenimiz küçük kızın bilinçsizce kendisine attığı tokata tokat ile karşılık vererek eğitiyor. Bravo, bravo, bravo. Hadi bakalım medrese sistemine geri dönelim dayak cennetten çıkmaydı değil mi?

Biri bana özetleyebilir mi? Kör, sağır ve dilsiz birini sürekli tartaklayıp, bağırıp çağırarak verilen öğretim nasıl bir sistemdir?

Tamam bu bir film deyip bu kısmını es geçsek geriye kalan ne? Şarlo yürüyüşlü bir adamın sulu sepken davranışları, içi boş beylik lafları!

Bu kadar abartılı oyunculukla filmin türü dram değil komediye daha çok yakışıyor. Ama sorun benim gibilerde anlaşılan, çünkü bazıları bu öğretmen öğrenci ilişkisinde cinselliği bile görebilmiş bizim göremediğimiz. Ama safmış, yalınmış canım!

Bir diğer yönü de filmin kaynak belirtilmeden bir animasyon filmden çalıntı bir senaryoya dayanarak çekilmiş olması. Ama buna da takılmamak gerekir değil mi?

Tepkisel değil gerçekten hak ettiği "1" olduğu için puanım "1".........

Bir de kopyası geldi şimdi.... :(
şehirde 3 sinema salonu var ama film yok bir bilet alana bir bilet kampanyası yanmasın diye aşk kırmızı filmine girdik. evde oturmayı tercih ederdim.
sırpski film ( http://www.filimadami.com/film-fecir/1/izlemez-olaydim/190/ ) birde ''trouble every day'' uzak durun derim...
Primal Fear -İlk Korku(1996)

Hijyenik olmayan ortamlarda gıda üretimi yapan küçük işletmelerin "araştırmacı gazeteci"lerimiz tarafından kamuoyuna sunularak sözde sistem eleştirisi yapmaları gibi, özünde suya sabuna dokunmayan Tv filmi kıvamında, sormayan, sorgulatmayan, türündeki tüm klişeleri kullanan, inandırıcılığı olmayan bir mantık üzerine kuruluçerezlikfilm, yanlış finaliyle pek olmayan değerini tümden yitirmiş....

[[[ İZLENMEDEN ÖLÜNMESİ GEREKEN FİLMLER...(bu alternatif başlık alıntıdır)

Recep İvedik filmleri değil de IMDB si yüksek, ya da genel olarak beğenilmiş ama sizin beğenmediğiniz film. Mümkünse gerekçesi ile birlikte... ]]]
evet şimdi oldu bence yazan arkadaşlarda açıklarsa iyi olur :) herkesin ilk konu yorumuna kadar okuyacağını sanmıyorm :(
Bu başlık için anımsatma:

İZLENMEDEN ÖLÜNMESİ GEREKEN FİLMLER...(bu alternatif başlık alıntıdır)

Recep İvedik filmleri değil de IMDB si yüksek, ya da genel olarak beğenilmiş ama sizin beğenmediğiniz film. Mümkünse gerekçesi ile birlikte...
pişmanlığımızı özele indirgeyelim. üzüldüm pişmanım mı? duygularıma veya gözüme hitap etmedi pişmanım mı? bana bir şeyi hatırlattı o yüzden pişmanım vb. bence izledim pişmanım olmamalıydı."izledim,pişmanım,neden? "olmalıydı :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL