Türkçe Dublajı Başarılı Filmler

Yüzüklerin Efendisi serisi de iyi çıkarır bu alanda. Hatta bence orijinal seslendirmeden daha iyidir.
imparatorun yolculuğu belgeseli düzgün bir dublaja örnektir.tamer karadağlı ve arzu balkan iyi iş çıkarmış bence.
Aklıma direk Yekta Kopanlı Geleceğe Dönüş serisi geldi. Gerçi izlemeyen kaldı mı bilmiyorum ama gene de yazayım dedim. Doktoorr :)
asterix olimpiyat oyunlarında / aslında orjinal bi dublaj değil ama erkan can filan seslendiriyordu laz modeli. yamulmuyorsam.
Ice Age, House of D ve Planet Earth Serisi izlemediklerim arasında hemen listemin başına yazıyorum onları :) Şimdiden 6-7 günü kurtardınız teşekkürler.
animasyonlarda genelde başarılı seslendirmeler oluyor evet (örn: Shrek serisi =))

bir de film değil ama, hem ailecek de gayet güzel izlenebilir olan Planet Earth belgesel serisinin seslendirmesi, orijinaliden daha hoştur kanımca.. (Leven Dönmez seslendiriyor)

edit: Hayat Güzeldir de fena değildi..
The Prestij, fight club, v for vendetta, pulp fiction, ice age.. ya baya var aslında aklıma geldikçe yazarım.

--
esaretin bedeli..
--
aslında sungur babacan'nın seslendirdiği bütün filmler hem kaliteli hem de dublajları iyidir.
Türk filmleri izleyin o zaman diyen biri çıkmasın diye: Çoğu zaman zaten hemen Türk filmi öneriyorum, ama işe yaramazsa ülke dışına çıkmak mecbur oluyor.
Arkadaşlarla, aileyle topluca film izleme durumlarında çok olmasa dahi karşıma çıkan bir soruna çözüm olması için filmler önermenizi isteyeceğim. Sorun:

Gözleri bozuk, yorgun... olanların altyazı okurken zorlandığını iddia etmesi, bu yüzden filmi Türkçe dublajlı izlemeyi tercih etmesi.

Bu duruma bazen deliriyorum, sevdiğim insanlar bunlar yani kırmak istemiyorum ama sırf berbat dublaj yüzünden güzelim filmleri resmen öldürüyoruz.

Elimde bir liste olsa Türkçe dublajı başarılı filmlerin sıralı olduğu, o filmleri izlemeyi önerebilirim. Böylelikle hem filmden pek bir şey kaçırmamış oluruz, hem de güzel vakit geçiririz. Bazen yorgun olup altyazıyı kapattıran kişinin uyuya kalacağı ve filmi orijinal dile geçireceğim anı sabırla beklediğimi farkediyorum ve utanıyorum.

Sonuç olarak var mı öneriniz?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL