Belirsiz Gece Suare 35 - The Boat That Rocked

Amaç kafa dağıtmaksa bence eğlenceli bir filmdi irdelemeye kalkarsak karakter, hikaye vs çoğumuz hemfikiriz ki beğenmezdik ama suaremizin konusu hoş vakit geçirmek olunca bekleneni veriyor. Müzikleri beğenmeyen taş olur (:
neyse ki izleyebildim.gayet eğlenceliydi, mesajını da vermiş beklentimi karşıladı şahsen.evet yan karakterler biraz havada kalmıştı özellikle baba durumu ama çok da rahatsız olmadım genel olarak güzeldi çünkü.dönemin ruhunu da iyi yansıttığını düşünüyorum.biraz wes anderson filmlerine benzettim (kendisini çok severim) bu da sevmemde etkili oldu sanırım.müzikler tabiki çok iyiydi.son ana kadar yayına devam ettiler ya helal olsun :) fazla beklentiye girmeden izlenebilecek hoşça vakit geçirebileceğiniz bir film.
allah allah niye sevmediniz ki filmi :) tamam yan hikayeler biraz eksikti ama yine de içinde radyo ve müzik olan bir film kötü olamaz bence :) bir daha izlemem belki ama çok keyif alarak izledim ve sevdim...
önerdiğim filmi seçmişsiniz ne güzel de ben hala izlemedim filmi :) tamamen teknik aksaklıklardan kaynaklandı o nedenle moderatörlük filan hak getire.kim isterse devralabilir bu güzel görevi.yarına kadar filmi izleyebilirsem şükredicem :)
Filmdeki müzikler olmasa filmin izlenirliği epey düşerdi. O sebeple 'Gene olsa gene izlerim' kategorisine filmi koyamayacağım.

Aslında filmde evrimi kadınlar tamamlayamadığını kastetmiştim, çünkü Rock'n Roll maçoluğuna kendilerini kaptırıyorlardı. Eskiden Rock'n Roll iken şimdiyse Justin Bieber fanlarını düşününce geriye dönüş mü var diye sorgulamamak elde değil. :D
evet yan hikayeler eksik ama eğer filmi beğenseydim bu tarz eksikliklere ben fazla takılmam, bir eksisi de süresinin fazla uzunluğuydu benim için.

olaya kadınların evrimi tamamlayıp erkeklerin hala yarı yolda kalmışlığıyla bakmadım aslında crowfuu, böyle bir şeye inanmıyorum da, böyle durumları odun bunlar deyip geçiyoruz:]

filmdeki siyaset adamlarının renksiz yaşamı karşısında inadına isyancı rock'n roll tayfası tabii daha cazip, bu tarz net ayrımlar filmin espri boyutuna bir şeyler katmış.

herneyse benim sorunum alışamamak sanırım, ve alışmak da istememek:]
Kültürel farklılıkları bır kenara bırakırsak özgürlüklerin kazanılması açısından Gezi Park Olayları ile bir benzerlik gördüm. Demek Rock'n Roll sadece müzik değil, o dönem için bir direnişi, bir akımı yansıtmaktadır. Yalnız günümüzde kadın evrimleştiği için hemcinslerinin davranışlarını aptalca bulunabilinir diye düşünüyorum. Herneyse filmin atmosferine, değişik karakter dağılımına ve yapısına alıştıktan sonra olanlara tebessümle bakıyorsunuz.
Filmin en büyük sorunu gereksiz demeyelim de yetersiz yan hikayeleri. Marianne olayı, Baba olayı falan o kadar havadaki. O yüzden ben de çok beğenmedim. Sırf müzikler ve eğlencesine verdim puanları :)
eğlenceli tamam da ben pek sevmedim filmi. tabii benim bu tarz filmleri sevememden kaynaklanıyor bu beğenmeme durumu. yoksa kendi içerisinde başarılı olabilir.

aklıma cumartesi geceleri radyo d'de dinlediğim güven abi geldi, tarz olarak değil tabi, ingiliz rockından farklı bi formattaydı programı. bu arada bizim rock fm'mimizin ömre daha bi kaç yıllık, millet 60larda neler yapmış, insan hayret etmiyor değil.
Pazartesi 17.00'ye kadar yorumlarımızı girmiş olalım arkadaşlar:) artısı bol bir hafta olacağa benziyor:) filmi öneren hanımefendi,bu haftanın suaremoderatörü olduğunuzu tekrar hatırlatırım:)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL