Yılların getirdiği dostluk.Sinema Aşıkları!

eda he dedi duydunuz mu :D

tekrar bir oylama yapalım,herkes tamam derse geçeriz :)
günaydın iyi haftalar hepimize :) ee hadi o zaman göç yolları bizi bekler :))

edacan seveceksin diye düşünüyorum inşallah seni mutsuz etmicez oralarda..

şimdi gün içindeki durumumu biliyosunuz ama akşama katılırım bende. hatta o zamana kadar bekleriz derseniz grubu da kurarım akşam. bakın işte duruma göre :))
Günaydın arkadaşlar face grubu olursa bende katılmak isterim tabi.
Günaydın.

Ben gönülsüzüm ama herkes geçiyor madem başka şansım yok. Şimdi acil halletmem gereken bir işim var. İşimi hallettikten sonra hesap alırım ben. Biriniz soyadını mesaj atsın bana facebook'tan bulurum. Birinizi bulduktan sonra gerisi gelir herhalde. :)
evet geride kimsecikler kalmasın ^^
Haber veririz tomanas :) aynen geride kimse kalmamalı :D
son ayınkileri bari unutmayayım diye listemi çıkarttım baktım,senden önce yok metincan :) 9 aralıkta da varda nın doğum günüymüş,varda yı hatırladınız dimi,ne çok azalmışız :( o yüzden kesinlikle bir kişiyi bile geride bırakamayız (edacan sana diyorum) :D
Gunaydın herkese :)

Dostlar eğer facebooka gecerseniz banada haber verirmisiniz bi şekilde özelden fln :) ben her zaman yazdıklarınızı takip edemiorum çünkü. Facebook grubunada katılmak isterim.
Aynen süper olur Edacan da gelmeli :) benim doğum günümden önce kaldı mı bilmiyorum, benim perşembe yüzsüzlük yapıp hatırlatayım :))
günaydın canlar,yeni haftanız ve hatta yeni ayınız güzel geçsin :)

yaaa essamcanımın doğum günü 26 aralık değil miydi :( yeni yıl gelsin de ben de yeniden doğum günlerini takvime işaretleyeyim unutmak bana yakışmıyor :(

essamın sevgi kelebeğim doğum günün kutlu mutlu olsun,nice nice bizimle sağlıklı yaşlar göresin umarım :))

face işine ben de sıcak bakıyorum,diğer sitedeki gibi yorumun altına yorumlar bırakılabildiği için bir çok konuda aynı anda sohbet edebiliriz diye düşünüyorum. ama edacanı da burada yalnız bırakamayız,isterse onun adına ben bir fake hesap açarım şifresini ona gönderirim ;)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL