En Sinir Olduğunuz Film/Dizi Karakteri Hangisi Ahali?

Fringe'den Peter'la Olivia denen iki cibiliyetsize çok ama çok sinirleniyorum. Hiç sevmiyorum onları. Yapay,sahte ve aptallar. Peter'a sorsan her şeyi biliyor maşallah. Olivia desen, bildiğin dingil. Öcccvvvvvccclll.

Şuna bak nasıl da uzanmış,sereserpe yatıyor. Güya bu mu kurtarmış evreni ? Güya anncak güya.

Şuna bak uyuz uyuz bakıyo,bu mu kurtarmış evreni ? PEh Pehe Peh.........
Mildred Pierce'daki "Veda" karakterini ayrı bi yere koymak lazım bu konuda.İnsanın tahammül sınırlarını zorluyodu hakkaten.Bu kadar nefret bi karakter daha görmedim.

Rome'da "Servilia" ,Lostta "Jack", Merlin de "Uther",True Blood da "Tara" karakterlerine uyuz olurdum.True Blood hala devam ediyo gerçi..

Şimdiye kadar en nefret ettiğim karakter ise X Files daki "Alex Krycek" olmuştur.Mulder'ın azılı düşmanı,her pisliğin altından çıkan,sürekli başa bela olan Krycek."Cigarette Smoking Man"i de sevmezdim ama Krycek kadar nefretimi kazanmadı yinede.Hatta Krycek rolünü oynayan Nicholas Lea'yı X Files'dan sonra başka dizilerde yan rollerde gördüğümde bile gözümde hep Krycek olarak kaldı o.Hala da öledir.Bendeki de nasıl bi kinse artık :)
Game Of Thrones -->Joffrey

Lost -->John Locke'ın babası

Fatmagül'ün Suçu Ne ? --> Mukaddes, Mustafa ve sülalesi.

Adını Feriha Koydum -->Tüm dizi kadrosu
Game Of Thrones - Joffrey ve anası Cersei Lannister..Gerçi Tyrion haricinde Lannister'lar beş para etmez..Şu videoyu izleyip izleyip rahatlıyorum la.

True Blood - Tara.Maddi niteliği değişti iyice çekilmez oldu.

Dexter - Son sezonda kendi kendine Sherlock olmaya niyet edip iyice kendinden buz kestiren kadın.Tabii ki Maria Laguerta.
the walking dead --> lori ve carl. bu ikisi yüzünden sinir krizleri eşliğinde izliyordum diziyi ve 2. sezondan sonra bırakma kararı almıştım ki 3. sezonun ne kadar güzel gittiğini öğrenince -özellikle 4. bölüm- devam etme kararı aldım :)
En sinir olduğunuz, nefret ettiğiniz, görünce "Dayanamıyorum bu herife/kadına Aaaaaa !!!" diye nidalar attığınız Film veya Dizi karakteri hangisi?

İlk ben başlayayım. Tabii ki The Last Airbender'ın film versiyonundaki son hava bükücü olan Noah Ringer'in canlandırdığı karakter ve gene tabii ki Twilight'taki Edward ve Bella ikilisi.

Ya sizin? =)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL