hatırlamadığım bir fransız filmi SORU

mamcici

Konuyu Açan: mamcici

24.11.2016 15:11

selamlar.

aynı apartmanda yaşayan ama farklı vardiyalarda çalıştığı için karşılaşmayan iki yalnız insanın hikayesi. biri gece, diğeri gündüz vardiyasında çalıştığından asla karşılaşmazlar. filmin unutmadığım sahnesi ise; ikisininde aynı gün evde olduğu bi zamanda, alt katta oturan erkek karakterin balkonunadüşen çamaşırını almaya giden kadın, kapıyı çalar amaevde olan başka biri düşençamaşırı verir. iki karakterinde hayatını izlerken bir gün mutlaka karşılaşmalılar beklentisiyle seyirciyi geren bir filmdi.yılını hatırlamıyorum ama onbeş yıl öncesinde olmalı. izleyen, hatırlayan varsa filmin adını yazsın lütfen.
teşekkür ediyorum ilgin için.ne yazık ki bu değil. aylakkargayı burdan inceleyemedim.akşam bi de ona bakarım. teşekkürler tekrar.
Amadeus, yardımın için teşekkürler. ama bu da değil. bunu izlemiştim. dediğim filmi izlemem15 yıl veya daha öncesine dayanıyor. Bulursak herkes filmi sevecek diye bi his var içimde :)
filmin muhtemel yapım yılı? türü? oyuncular kimlere benziyor vb. film hakkında başka ayrıntılar? fransız filmi olduğuna eminmiyiz? filmi nerede izlediniz?
filim adamı Winter'e, Amadeus'a ve ilgilenen diğer arkadaşlara teşekkürle birlikte...

yılına emin değilim. 15-ile 20 yıl önce arası benim izlediğim tarih. televizyonda. hangi kanal hatırlamıyorum. hikaye çarpıcıydı o yüzden aklımda kaldı. fransız filmi belki de benim yıllar sonraki yakıştırmam. çünkü amerikan filmleri bu gerçekçiliğeuymuyordukanımca. Biliyorum, bu kadar belirsizlikte bir sonuca ulaşmak çok zor. benim ümidim izleyen birinin çıkıp adını hatırlaması.

Not: çocukken dinlediğim Reşid behbudovu;Temurof gibi hatırlayıp yıllarca arayıp bulamamış biriydim:) . onu da on yıl önce öğrendim. unutkan olabilirim ama ümitsiz değilim. :)
tekrar teşekkürler Winter.

the night we never met hem konusu hem tarihi itibariyle izlediğim filme uyuyor. bu akşam izliyicem onu. yine daha önce önerdiğinMedianeras ise yılı tutmuyo ama sanki daha önce izlediğim filmin yeniden çevrimi gibi. içimden bi ses bu akşam the night we never met i izledikten sonra aradığım filmin bu olduğunu, yıllar içinde benim filmi başka anlamlandırdığımı söylüyor. sağlıcakla kalın.
http://putlockers.ch/watch-the-night-we-never-met-online-free-putlocker.html

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0107685/the-night-we-never-met.html

rica ederim umarım bulmuşuzdur üstte verdiğim linkte filmorjinal dilde ama türkçe altyazısı falan ben bulamadım. sadece izlemek istediğim filmi googlede arama yapıyorum varsa çıkıyor yoksa daha ince işlerden ben anlamıyorum hani film indirme yükleme vb. yerleri falan var neredenbulup yüklüyorlar dosyalar vb. ben anlamıyorum yani gerisini.
torrentde yok, altyazısı yok. var olanlar türkçe dublaj ve 240p. bu kadar uğraşmışken izlemesem olmaz. ben gerisini hallederim sanırım.

Selamlar
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL