en iyi türk dizileri

görüntü olarak -her ne kadar bitmişte olsa- kötü yol un ilk 3 bölümü çok iyiydi -çalıştığım için söylüyorsam namerdim-...
eskilerden; süper baba, yedi numara, kaygısızlar, baba evi, bizimkiler, ikinci bahar

yenilerden; leyla ile mecnun ve işler güçler
şu dönemlerde en çok takip ettiğim dizi..SUSKUNLAR. her ne kadar uyarlama da olsa bence sırıtmıyo ve akıcılığı on numara beş yıldız.!
kesinlikle Leyla ile Mecnun
Leyla ile Mecnun,İşler Güçler,Suskunlar,Kuzey Güney.
Son dönemlerden Leyla ile Mecnun.Ve eğer yabancı filmlerden uyarlanılarak yapılan diziler sizi rahatsız etmiyorsa Suskunlar oyunculuk ve olayların akıcılığı bakımından iyi diyebilirim.
Son dönemden, ezel, behzat ç, kuzey güney, eskilere gidersek; süper baba, polis, alacakaranlık, haziran gecesi diyebilirim...
yerlisi yabancısı farketmez dizi sevmeyen biri olaraktan, bence en iyi dizi tez zaman da tedavülden kalkan dizidir... dur lan yalan olmasın , süper baba , utanmaz adam , boş gezen ve kalfası , birde en son hatırladığım sultan makamı vardı. sultan makamı biraz da içinde at var diye vardı sanki ... dur yaw bunu aslında itiraf başlığına mı yazsaydım yaw birde bir kaç haftadır dustin hoffman oynadığı michael mann 'in yönettiği luck diye bir dizi var cnbc-e de denk geldi mi ona da bakıyorum malum onda da at ve at yarışı var.. he bir de bu diziler en iyi mi .. ben bunları hatırlıyorum.
sıdıka, ezel, behzat, leyla, mecnun
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL