dizi önerisi istiyorum SORU

selpak

Konuyu Açan: selpak

14.08.2010 22:19

ingiliz dizisi önerisi istiyorum, online izlemek için. yani nette bulması zor olmasın açıkcası. polisiye gerilim dicem ingiliz olduğu için genelde murdoch vakaları gibi şeyler gelicek sanırım... biraz romantik duygusal da olabilir. ama ingiliz ingilizcesi sevdiğimden ötürü asıl önemli olan ingiliz dizisi olması. altyazılı bulmak koşuluyla... halihazırda izlediklerinizden de önerilerinizi alabilrim. lost bitti flashforward'a geçtik filan; ama sezon bitti tatile girdi biz böyle eli boş kaldık işte :( önerilerinizi beklerim...
Spaced

2 sezonluk,sıkmayan,güzel bir yaz dizisi.

Yaz boyu izlersin.
doctor who ve merlin(gerçi bunlara cnbcde izlemişsindir herhalde) the IT crowd ,the secret diary of a call girl, hollyoaks,skins zaten en iyileri bunlar bence
skins ve spaced'i beğendim; skins'te sorun yok; ama spaced'in 2.sezon 7.bölümünde sorun görünüyor. izlemeden önce bölümleri kontrol ederim de hep... :) sanırım ben izlerken onlar da düzelir, olmazsa yutup mutup bakıcas artık. teşekkür ederim. hala önerilere açığım :)
Sorun derken ne demek istiyorsun ?

Ben tüm bölümleri izlemiştim.

Dizinin bölüm sayısı 14

Toplamda her biri yedi bölümden oluşan iki sezon boyunca devam etmiştir,dizi.

Şu torrentte tüm bölümleri var.

Toplamı ortalama 2.7gb'lık bir veri torenti. Bence gayet makul bir boyutu var,görüntü kalitesi de fena değil. Altyazı uyumlu mudur bilmiyorum. Ama indirmeden önce tamamını,sadece ilk bölümü indirip test etsen iyi olur. Sadece TAR sürümü için altyazı hazırlamışlar. Sanırım bir problem olmaz.
yok hayır şuan evden girmiyorum aynı adresi hatırlayamıyorum; ama diziyi bulduum sitede 2.sezon 7.bölüm yani son işte final bölümü açılmıyordu. yabancidiziizle.com ya da netsitesiydi sanırım. ama bu tip online izlemeli diziler genelde bi bozulup arada düzelir filan olur yani öyle şeyler. düzelir sanırım.
Hay Allah,gerçekten de Türkçe altyazılı,final bölümü uçmuş :)) Birbirlerinden kopyala yapıştır yaptıkları için,birinde uçunca diğerlerinde de uçuyor. Bu sitelerin,yöneticileri,sahipleri kim bilmiyorum ama kendilerine nasıl tahammül edebiliyor bu insanlar.

İçi kopyala yapıştır,dışı iğrenç reklamlarla dolu bu sitelerin.

Megavideoda son bölümü buldum. Altyazısı yok ama hiç yoktan iyidir. Spaced,gerçekten kaliteli bir dizi. İzlemezsen büyük bir kayıp olacağı kanaatindeyim. İnsanın ufkunu kırıp geçen bir yapım. Çok farklı biri oluyorsun,izledikten sonra. Ciddiyim.
Bir de şu var, ben de yeni keşfettim. Çok sağlam bir İngiliz dizisi gibi. Aforozzede'den çaldım :))

Black Books
black books'un ilk bölümüne bakmıştım, kanepede yatıp sigara tüttürme sahnesinden itibaren ıııyyy dedim kapadım. black books beni çekemedi kendine... spaced'in ilk bölümünü azönce izledim, henüz bir girizgah olduğunu düşündüğüm için birkaç bölüm sonra kararımı vericem.

ayrıca sabah da skins'in ilk bölümünü izledim, ingilizce argo ve yeni küfürleri öğrenmek için ideal :) başroldeki çocuk zaten 8 yıl önce about a boy'da oynayan çocuk, bi de müslüman karakter var o da slumdog millioner'deki oğlan. ama dedim bizi iyi kandırmışlar yok bu çocuk hintli zart zurt diye, adam su gibi british english konuşuyor hüsrana uğradım onunla ilgili... neyse, izlemeye devam bakalım. ama önerilere 'hala' açığız :)
Hintliler'in okumuş yazmış takımı aslında oldukça iyi seviyede İngiliz İngilizcesi konuşabilmekte. Sanırım vakti zamanında İngiliz sömürgesi olmalarının getirdiği bir "avantaj"

Benzeri bir duruma, Ruslardan iyi Rusça konuşan Türkmen ve Kazak insanlarında, Fransızcası mükemmel Cezayir Berberileri'nde ve İtalyanca şakıyabilen Etiyopya yerlilerinde de rastlıyoruz.

Hatta belki inanmazsınız ama bizim de Tunceli dolaylarında çok güzel Fransızca konuşabilen insanlarımız var. Gerçekten ilginç.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL