Suare - Oscar Tahmin Yarışması

hosbulduk vital, tesekkur ederim.

ve tebrik ederim :) yalniz gecen sene de sen kazanmamismiydin yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. bize sirrini versen :)

evet hepimiz hemfikiriz, o zaman napiyoruz nebraska`yi fular takip izliyoruz.
Ayrıca Lupita konusunda sizlere katılıyorum. Baştan çok ön plana çıktı bunda filmin içeriğinin payı büyük. Kendisinin oscar elbisesine bayılmış olsam da başkası alabilir o ödülü sanki. Jennifer'ın karakteri geçen yılkinin aynıydı resmen kopyala-yapıştır yapmışlar. Performansı iyidi ancak iki sene üst üste aynı karakteri oynayan birine ödül verilmez. Bence Julia Roberts en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında en iyi performansa sahip isimdi. Ondan sonra da Sally Hawkins. Ancak ikisi de pek ön plana çıkamadı.
merhaba leman hoş geldin :)

tebrikler için sağolsun arkadaşlar. Chrisim vermiş ödülü daha ne olsun, bu yüzden sana iki kere teşekkürler okg :)

Nebraska bence oldukça tatlı filmdi. En büyük handikapı bu kadar yolda geçen bir filmin siyah-beyaz olması. Bırakın da kasaba yollarını görelim iyice filmin içine girelim ama yok illa daha entel görüneceğiz diye düşündüler herhalde.
aaaa slave`i tebrik ederim, ictenlikle mutluluklar. goruyor musun kiza teyze diye diye evlendirdiniz :) tamam sen ne zaman istersen o zaman izle :)
Şu uzakdoğu filmi değil mi ? Önlere aldım :) Bugün Le Passe'yi izlemeyi düşünüyordum, o başka zamana artık :)

Ayrıca ben mi kalpsizim? Alakası yok :P Çok duygu yüklü bir insanım. Her gün yatmadan önce yarım saat ağlarım muhakkak :D

Bir de teyzeciğim (slave) evlendi :)
okg o zaman o filmi listemden hemen cikariyorum. ayrica izleme listendeki kardeslerin savasi filmini hemen izlemeye bak derim.

crow soyledigin filmi listeme alacagim, sende moskova gozyaslarina inanmiyor filmini listene al, bak okg`a o filmi tavsiye etmiyorum o cok kalpsiz :)

saka maka arkadaslar evlenen filan oldu mu ve ya siz nisanlandiniz mi? yoksa bu sitede ozel hayatinizi sormam yasak mi? :)
Anladım ve değerlendirme için teşekkürler, ben de daha izlemeden Nebraska'dan öyle bir izlenim almıştım. Geçenlerde A Place In The Sun izledim, o da siyah beyaz bir filmdi ama tüm klişelere rağmen güzeldi.
Pardon Bale abi, bir daha olmaz :/

Aynen ya Nebraska bana da çok yaşlı geldi. Siyah-beyaz olması filmi çekici kılan tek unsurdu nerdeyse. Bir de ben Broken Circle Breakdown'ı izledim iki gün önce, onu da hiç beğenmedim. O kadar içine country falan koyunca film olmuş sanmışlar.
selam crow, valla ne yalan soyliyeyim nebraska`yi hic begenmedim. halbuki agir filmleri de baya severim. nebraska bana fazla yasli geldi (tabire bak), ruhum daraldi falan filan :) cogu insan siyah beyaz diye kasiliyor ama sorun orda degil, siyah beyaz filmler benim bastacimdir.
Yılın en kötüleri de belli oldu. Ahududu Ödülleri sahiplerini buldu.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL