Sinemada İlk İzlediğin Film

The Borrowers. 7 veya 8 yaşındayken izmir konak sineması hiç unutmam.

hey gidi günler:p
Jurassic Park
Vizontele Tuuba :D
7 yaşında kurtlarla dansı izlemiştim ilk kez sinemada. yazıları takipte biraz zorlandığımı anımsıyorum. ama çok sevmiştim. o zaman 3 yaşında olan kardeşim kucakta uyumuş, filmin ortasında sinirle uyanmış, çok sevip çıkarmadığı püsküllü yeleğini üstünde bulamayınca, kovboy yeleğim nerde bee çığlıklarıyla salondakileri güldürmüştü. ne utanmıştım çocuk halimle. babamı 50 kere bi daha bu çocuğu almayalım yanımıza diye tembihlemiştim sonra.
ankara cebeci semtinde talatpaşa bulwarı wardı orada işte cebeci tren durağının üst geçidi wardı orda bi cep sineması wardı sineankara mıydı neydi ismini atırlamıyorum orada independence day filmini izlemiştim, o filmden daha güzel bir film olamaz demiştim herkese o yaşlarda nerden baksan 12 sene oldu galiba ya ama o sinema kapanmış düğün salonu olmuş :(çok sewiyodum orayı böyle 20 kişilik filan salonlar wardı öyle takılıyoduk 1 günde 3 filme birden bile gittiğimiz oluyodu
üç küçük ninja vardı akün sinemasında :)
Valla billa benim de Aslan Kral :) Lion King ya... Çok sevmiştim :) İncirli Sineması'nda götürmüştü galiba annem, böyle karanlık salonlar, koltuklar falan... O zamandan girdi kanıma :)
Aslan Kral ^^
İşte bunu hatırlamayı çokca deniyorum ama olmuyor.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL