ilk dinleyişte kendine esir bırakan şarkılar

Cranberries'in kendisine has bir tarzı var ve beğendiğim çok şarkısı var. Electric Blue Eyes'ı ilk kez kuzenimin telinde duymuştum ve tam da başlığı karşılayan bir şarkı oldu benim için de :))

Promises
Elektric blue eyes ı bende ilk defa dinledim çok hoşmuş hakkaten :),valla sevgili kaede The L word her ne kadar bi lezbiyen dizisi olsa da herkese tavsiye ederim,oldukça sağlam bi dizidir,kaç kere izlesem de bıkmam,dört dörtlüktür benim gözümde,yerine de başka bi dizi geleceğini sanmıyorum,baktım bu türde çekilen birkaç diziye ı-ıhhh olmamış.
Emmenez Moi
l world ü izleyeyim sanırım thelma ve louise kadar sağlam..electric blue eyes, harika bir şarkıdır. do re mi dye az bağırmadım dinlerken hatta kafamda klip bile çekmiştim (bir de ridiculous thought'a)
The Organ - Brother

bu şarkıda the l Word den tevelli bana,öhöm öhöm Shane in Carmeni klip çekimlerinde ziyeret edip bi de üstüne "kolay gelsin hayatım iyi çalışmalar" öpücüğü verdiği sahnede fon müziğidir falan filan yani bunu niye açıkladım şimdi klibe tıklayacaksınız hemen altında shane carmen kısmı göreceksiniz belki merak edeniniz olur diyip bu gerekli açıklamayı yaptım,e izleyin tabii aaaa.Ne de olsa iki gacı öpüşüyo.
the stranglers - golden brown snatch. sayesinde =)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL