Tüm Suare Filmleri

bu başlığı unutarak çok ayıp ettim. ne çok emek var halbuki.ellerine sağlık doktor.en azından izleme listesi yapmak için sık sık uğramalı...
İyi gecelerr(:
Yok ben uyku arası verdim :) Gece belli bir saatten sonra çalışamıyorum, bünyem izin vermiyor :) Yatıyorum şimdi zaten :) Mesajlaşalım gitsin yahuu nolcak :) Sana özelden de mesaj attım ben şimdi ;) İyi geceler hadi sen mesajını okurken, ben çok uzaklarda olacağım :)
tabii sevdiklerimize vakit harcamalıyız. Sen şimdi çalışma arası mı verdin Oğuzhan? Biz de burayı özel mesajlaşma yeri gibi kullanıyoruz.
Evet ya. Mesela ben bugün izleyemedim film. Neden? Sınav var yine cuma günü :) 3 haftada bir hayatımı kilitliyor okulum. İşi var bunun, tatili var derken derken derkeeen bir baktın liste olmuş 2 bin :)

Bu arada ufaktan kaçayım ben, iyi geceler yeşil :)
ne güzel erken bitiyor tabii her gün 1 film izlemek için o zamanı nerden bulcaz? Sonra bazı filmler acayip dolu. izliyorsun ama bir süre hazmetmek gerek.
Her gün bir film izlesem 2 yılda biter :):) (listede sıfırı göremeden öldü)
ömrümüzün kalanını planladık sanırım Oğuzhan:P (:
Ahaha bende çok korkuyorum ondan valla :D 550 falan benim de izleme listemdeki filmler. 1000'e az kaldı :)
korkarım benimki izlediklerimden fazla olacak :D 21-22 sayfa izleme listesi mi olur ya(: insan atar 3-5 hadi 10-20 olsun bu ne ki.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL