Farklı bir aşk filmi SORU

S

Konuyu Açan: sallycat

16.05.2021 00:54

Yaklaşık 7 yıl önce izlemiştim. bir adam dört kadına aşıktı. sanatsal bir filmdi. filmin bir kısmı çadırda geçiyordu. adam kadınları test ediyordu onu ne kadar sevdiklerine dair. dört kadınla tanışma hikayesini anlatıyordu.sanırım kadınlardan onu öldürmesini istiyordu. Çin ya da japon filmiydi. çok garip bir havası vardı. bir türlü ismi aklıma gelmiyor. Yeniden izlemek isterdim. Bilen bir sinefil adını yazarsa çok sevinirim.
izleyen gören bilen vb. biri çıkana kadar isterseniz linklere bir göz gezdirin:)
https://www.sinefil.com/filmler/cin

https://www.sinefil.com/filmler/japonya
ALINTI izleyen gören bilen vb. biri çıkana kadar isterseniz linklere bir göz gezdirin:)
https://www.sinefil.com/filmler/cin

https://www.sinefil.com/filmler/japonya
Maalesef bulamadım orda da. 4 kez baktım. Kore ve Çin’e de baktım. Ekşi sözlükte de sordum. Kimse bulamadı. Umarım biri bulur. Uzun zamandır arıyorum.
ALINTI Maalesef bulamadım orda da. 4 kez baktım. Kore ve Çin’e de baktım. Ekşi sözlükte de sordum. Kimse bulamadı. Umarım biri bulur. Uzun zamandır arıyorum.
https://www.sinefil.com/forum/wrqxzny

benim izlediğim tür ve ülke değil. şu filmi bulmaya çalışıyordum. bu arada sizin sorduğunuz soruyada yazayım dedim. kusura bakmayın.

bu arada

https://www.sinefil.com/filmler/guney-kore

bilen çıkar herhalde çıkmazsa on yıl sonra falan bakarım:) şaka bir yana araştırırım ama görürseler zaten bilen çıkar bence çok usta filmciler var. ben daha çırak olamadım.
ALINTI sizce film tahminen kaç yapımı?

2046 (2004) ?
https://en.wikipedia.org/wiki/2046_(film)
https://www.sinefil.com/title/qyql80g
Çok ama çok teşekkür ederim. Maalesef 2046 da değil. Atmosfer olarak ona yakın.
Güncel. Hâlâ bulunamadı :’(
ALINTI Güncel. Hâlâ bulunamadı :’(
filmi izleyen biri konuyu görüp cevap verene kadar misal benim gibi filmi izlemeyen ama filmi bulmanıza yardımcı olmak isteyenlere kolaylık olması adına filmi hangi kanalda izlediniz? sizce film tahminen hangi yıl yapımı? başka ayrıntı vb.
Filmi internette bir film sitesinde izlemiştim. Kaç yapımı olduğunu maalesef bilmiyorum. 2010 öncesi olabilir. Filmde yeni teknolojik bir alet de yoktu. Çok araştırdım. Çok büyük ihtimalle Çin yapımı. Won kar wai tarzı film ama onun filmi değil. Forumda Çin filmleri sinefili bulabilsem büyük ihtimalle bu filmi bilirdi. Umarım bulunur. Tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için.
ALINTI Filmi internette bir film sitesinde izlemiştim. Kaç yapımı olduğunu maalesef bilmiyorum. 2010 öncesi olabilir. Filmde yeni teknolojik bir alet de yoktu. Çok araştırdım. Çok büyük ihtimalle Çin yapımı. Won kar wai tarzı film ama onun filmi değil. Forumda Çin filmleri sinefili bulabilsem büyük ihtimalle bu filmi bilirdi. Umarım bulunur. Tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için.
Won kar wai tarzı film demişsiniz.

http://sineblog.org/benzer-yalnizliklarin-filmi-chungking-express-wong-kar-wai/

şurada bir yazı okudum.

Hong Kong İkinci Dalga dan bahsediyor.

vikipedi de yazana göre bu tarz yönetmenlerin isimleri var. bir bilen çıkana kadar bence bu yönetmenlerin filmlerini araştırın lütfen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hong_Kong_New_Wave
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL