Rüyalarınız

Rüyalarımdan (kabus diyeyim) bazı yerlere gidemiyorum hatta ehliyet bile almadım, araba kullanmıyorum:)

---spoiler---

Rüyamda hep belli yerleri görüyorum ve belli kişilerle bir yere varmaya çalışıyoruz ve çok büyük felaketler oluyor, çocukluğumdan beri bu böyle)

---spoiler---
ben ara sıra önceden gördüğüm bir rüyayı görüyorum ama yine unuttum bir dahaki gördüğüm sırada bu konu ana sayfada geçer ise yazarım direk :-)

bir de bazen hatta çoğu zaman muhabbet sırasında anlattığım şeyler (rüyamdakiler değil) karşı tarafa gerçekte olmamış gibi geliyorsa, kendi kendime 'lan yoksa rüyamda mı gördüm ben bunu allahallahhhhh' diyorum.

bir de ben hala 'şeytanın beni tepeden aşağıya yuvarladığını düşünüyorum' bahsettiğiniz durumlarda. :-) ananem sağolsun.
Uzun süredir rüyamda "ayçiçeği" görüyorum. Farklı şekillerde rüyama nüfuz ediyor. Neden acaba? Mesaj mı veriyolar,nedir ?
Yeni rüyalara boyanmak istiyoruz efendim. Lütfen çekinmeyin, paylaşmak güzeldir.
lise zamanlarımda lucid rüyalara merak salmıştım ve rüya günlüğü tutmuştum bir süre. hala ara ara lucid rüyalar görüyorum ama özellikle unutamadığım iki rüyam var; birinde hiç ses yoktu ve bütün akraba eş dost uzun eşek oynuyorlardı çok enteresan bir görüntüydü aklımdan çıkaramıyorum bir türlü. ikincisi altyazılı bir rüyaydı yarı ingilizce yarı türkçe konuşuluyordu ve sürekli alakasız altyazılar geçiyordu ingilizceyle kafayı bozduğum bir dönemde görmüştüm bunu da.
Ben bir Japon ailenin çocuğuydum. Ruh emiciler gelip dünyadaki tüm iyilikleri emdiler amcam hariç. Amcan onlarla savaştı ama başarılı olamadı son çare ülkeye atom bombası atmaktı ve attı ülke yok oldu bu 1. Rüyamda küçük küçük robotlar evi istila altına alıyordu onlarla savaştıktan sonra küçük robotlar biraraya geldi ve kocaman bir robot oluştu. Bu robotla sonra Sibirya'ya basketbol oynamaya gitttim bu 2. Harry Potter ile nesli tükenen kelebeklerden sonuncusunu kurtardık bu 3. Melek oldum şeytanlarla savaştım kurt oldum vampirlerle savaştım. Hapsolmuş ruhları kurtardım ve daha nicesi. Rüya benim işim
Teşekkür ederim ince iltifatlarınız için. Rüyaları hatırlayamamak sıkıntı evet. Ben genelde çok net hatırlarım. Hatırlamak için uyanır uyanmaz yazın derler rüyaları. Yani gecenin ortasında bile olsa, başucunda bir defter ve kalem bulundurup hemen yazmak gerekir imiş.. Ama işte o zaman da bende olduğu gibi, çok sıradanlaşma ihtimalleri var :) Bilemedim o yüzden.
Ah madam, sizde tam bir öykücü kumaşı var, hemen 30-40 sayfalık bir genişletme çalışması yapıyorsunuz rüyalarınız konusunda ve bana gönderiyorsunuz. Ben de arasına çizimler ekleyip, hooppp işte kitabımız hazır :) Şaka bir yana okuduklarımdan hayalgücünüzün ne kadar geniş olduğunu anlıyorum.

Bu arada evet, yazınız beni o kadar büyüledi ki arkaplanı da mısır olarak görmüşüm. (Erkekler işte saçma iltifatlar peşinde koşacaklar, siz bakmayın onlara kuzum :p )

Rüyaları ilgi çekici kılan sanırım hatırlayamam. Yani bazı kesitler var ama bir türlü anımsayamıyorum. Ben de rüya avcılığı yapmaya karar verdim hehehe :D

Bir tanesinden bahsedeyim o halde.

Gece vakti evimizi dışarıdan gördüğümde sisin arasında giden bir hayalet gemi gibiydi. Sonra belli başlı uğultular geldi ve uyandığımda terler içindeydim.

(Evet, arayın bakırköy ruh ve sinir hastalıklarını kurtulalım :D )
Eheh esasen o dönem cidden özel bir ilgim yoktu Mısır'a karşı. Yani genel anlamda mitolojisini az çok bilirim ama, o kadar işte. O dönem bu tip rüyalar çok görüyordum. Şimdi ne yazık ki bunun binde biri kadar bile heyecanlı rüyalar göremiyorum.

Tabii bunun dışında çok korkunç şeyler de görüyordum. Ailem o yüzden biraz paniklemişti =) Psikoloğun dediğini yapınca da, her şey sıkıcı bir şekilde normale döndü ne yazık ki. Gerçi belki de denk geldi, sonuçta büyüyoruz =) O rüyayı gördüğümde 17 yaşlarımda falandım.

Bir de çok stresli bir dönemdeysem, mesela önemli bir olay varsa yaklaşan ve beni geren, çokça "tsunami" görürüm. Küçücük bir adadayımdır genelde ve olaylar gelişir =) Ya da dalgalı bir denizde gemiyle seyahat görürüm. Bilinçaltı, bir vücudu olmayan korkuları cisimlendirmeyi çok seviyor.

Sıkılmadan okuduysanız ne ala =) Teşekkür ederim ayrıca yorumladığınız için.

Ben de mübarek bu başlığın açılmasını bekliyormuşum eheh.

(Bu arada, arka planda Mısır yok ki blog'da. Siz deyince baktım tekrar. O yazıya özel görseller eklemiştim sadece :))

Ee, sizin en ilginç rüyanız nasıl mesela?
Sevgili babelfish, rüyanızı zevkle okudum, ama tamamen şoke olduğumu da belirtmeliyim, ben de rüya görüyorum ama böyle afillisini görmedim :) Şundan bi' senaryo çıkar, benden söylemesi ;)

Sanırım Mısır'a karşı ya da firavunlar dönemindeki Mısır'a karşı bir ilginiz var, blogunuzun arkaplanında da duvar şekillerinden vardı Mısır'da görülen :)

Bilinçaltınız uykudayken daha efektif çalışıyor zannedersem :)

Bu arada paylaşımınız için teşekkürler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL